Scooter larla ufak bi otoban turu :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son resim çok güzel.

Trafik dışında agresif takılan herkese artı bir benden.

güzel resimler 5 motorda rengarenk kazasız belasız devam edin çekimlerinize :) :)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
t max demi sizde takılıyor :D

walla öncelikle t-max e bayıldım walla yaaa...bide ben de bi beat'çi olarak beat'i orda görmek beni de onurlandırdı burda walla....Yaşasın Antalya-Beat Gençlik :))

abicim resmin arka tarafında benim ev görünüyoo
siz nerede oturuyosunuz???
Biz hepimiz çarşıda oturuyoruz :queen:

t max demi sizde takılıyor :D

Nie sen bizi beyenmiyormusun :p:p:p:queen::queen:

walla öncelikle t-max e bayıldım walla yaaa...bide ben de bi beat'çi olarak beat'i orda görmek beni de onurlandırdı burda walla....Yaşasın Antalya-Beat Gençlik :))

Bizim grupta bir tanede gri beat var ben onların fotolarını bir ara çeker gönderirim :queen::queen:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
estağf. beğenmemek değil

tamam SAXOFOn kardeşim...benim beatinde yazın grenaj yenilemesi ve bikaç modifikasyonu war..onlar bitince ben de sana benimkinini resimlerini atarım ;) bu arada malossi kayış aldım benimkine..bide varyatör kit düşünüyom şimdide malossi olcak tabiii ;)

dmek çarşıda haa

tanışsak şööle [MT iskenderun] kursak nasıl olur acaba?
Biz her hafta sonu sahildeyiz bu hafta sonuda yine otobana çıkıcaz artık gördüğün yerde tanışırız :cat:

tamam SAXOFOn kardeşim...benim beatinde yazın grenaj yenilemesi ve bikaç modifikasyonu war..onlar bitince ben de sana benimkinini resimlerini atarım ;) bu arada malossi kayış aldım benimkine..bide varyatör kit düşünüyom şimdide malossi olcak tabiii ;)

yoo arkadaşım yanlış anlama ben hava atmak amaçlı söylemedim yanlış anlama sadece sendede beat olduğu için bizim arkadaşlardakileride göstermek istedim:cat:

yok yawsss..yanlış anlamadım dostum zaten ben seni ;) sadece bendeki beat aşkı biraz fazlada..çünkü beat e harcadığım parayla heralde bi beat daha alırdım en sıfırından..onun için yani.. ;)

yok yawsss..yanlış anlamadım dostum zaten ben seni ;) sadece bendeki beat aşkı biraz fazlada..çünkü beat e harcadığım parayla heralde bi beat daha alırdım en sıfırından..onun için yani.. ;)

Saol arkadaşım :cat::cat: Motor aşkı değişilmez zaten bende bu çinliye harcadığım parayla heralde aynısından alırdım:queen: 3 kere ön grenajlar değişti :queen: başka bi egzoz taktım:queen: motor kısmına çok para döktüm artı aksesuarlar cart tu curttu derkenn oo epey şey oldu :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
resimler güzel :) otoban tam olarak nerde acaba ? bişeyler göstermeye sözüm var 1,2, arkadaşa, yol tam ideal yol :) bişeyler göstermekten kastım da cbf 150 kullanıyo arkadaş ,şimdi büyük motora gecicek birz dur kalk falan ,yol boşsada bir iki tur attırırım :) :mrgreen::mrgreen::mrgreen: amanıınn siz istanbulda diilmişsiniz yaaaa :mrgreen::mrgreen:

Son düzenleme:
resimler güzel :) otoban tam olarak nerde acaba ? bişeyler göstermeye sözüm var 1,2, arkadaşa, yol tam ideal yol :) bişeyler göstermekten kastım da cbf 150 kullanıyo arkadaş ,şimdi büyük motora gecicek birz dur kalk falan ,yol boşsada bir iki tur attırırım :) :mrgreen::mrgreen::mrgreen: amanıınn siz istanbulda diilmişsiniz yaaaa :mrgreen::mrgreen:

Otoban tam olarak belenden çıkıp osmaniye adana tabelası yazan yere dönünce:queen: amanın sende iskenderunda değilmişsin:p:p:p:p:p:queen::queen:

Güzel İskenderun'umun güzel yolları...

Eline sağlık dostum...

Birşey soracağım o mavi Honda Beat İskenderun otobanında ki rampaları çıkıyormu yada Belen'i tırmanabilirmi ? Ben hiç denemedim...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar