Dahiyene Fikir :))

site çok durgun ya:cherry: şunu güncelliyim bi:queen:

süper ya koptum ölcem gülmekten yaratıcılık buna derim ben :queen::queen::queen:

koptum ve bir saattir guluyorum ::koop::::koop::::koop::::koop::

nasıl komık olmaz ya süper fikir.:queen: ıstemeyerek hediye götürmek zorunda kaldıgın zaman götürülebılecek en güzel hediye :quee::biggrinnn: .muhtesem :)

hediye süper fikir ::haapppy: ama kime götürces eski kız arkadşımıza götürsek:queen: bidaha barışma şansımız olmas saten:queen:::xtongue:

ortaya nasıl bir görüntü çıkacağını önceden tahmin edememişler galiba :queen:

bu gercek olmaz llahın aşkına bu cocuk işi olmaz ama gülmekten koptum yawwww:queen:

Yaratıcı olmak lazım. Olay bu işte. Bugün kaktüs ekersin. Zınk büyür. Yarın uzaya araç yapıp yollarsın vın diye. Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. :)
Ben tuttum arkadaşlar.

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
xxxxx in anısına güncelliyim şu konuyu. nerdesin xxxxx, özlettin kendini :salut: nekadar faydalı konular açardın oysa :queen:

aslında arada menekşede olsa iyi olurmuş,
o en azından kelebek konmuş hissi verirdi:queen::queen::queen:

Ben uzuldum boylesi vahim bir olaya...Acaba bu ogretmenden yetisen ogrenci 10 sene sonra nasil bir kisilik olur?Dusundurucu sakasi bile kotu cocuk akli ile komik belki gulunebilirde yada eglenceli ancak egitim acisindan bakdigimizda malesefki kalitesiz ogrenci boyle yetisiyor olsa gerek:salut::farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar