İstanbul MT- Alper çiğ köfte yaparsa nasıl olur? :p 4 Nisan Cumertesi

cıg kofte cıgkofte cıgkofteeeeeeeee:p:p:p motorum yoksa olsa getırırdım :queen:

hoşgeldin abla bu arada dun aksam sucuk dıodun hee ıntıkam vaktı :bounce: abla ole bı cıgkofte yedıkkı bogazımdada kalmadı mmmmm:queen:

olsun ben kadayıf tatlısı yaptım,peynırlı borek yapıp yedım cok guzeldı ve hala var senın yanında cıgkoften varmı:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben böyle bi buluşma görmedim
tam anlamıyla fiyaskoyla sonuçlandı
bir daha alperin dükkanının önünden geçmem
taaa kadıköylerden kalkıyorum çiğköfte yemeğe bakırköye gidiyorum
bide bakıyorumki kocaman harflerle yazmış utanmadan
"ETSİZ ÇİĞKÖFTE"

be güzel kardeşim etsiz çiğköftemi olur kimi kandırıyosunuz
sizin yaptığınız çiğköfte değil batırık olur anca :p

3 dürüm yedim karnım doydu gözüm doymadı şerefsizim :p

ya ustten okumaya basladım dedım kım bu ya ne dıo bu ya sonradan anladım :queen:

benım de var bol domateslı hımmmmmmmmmmm cok guzel:p

ama apla bole tehlıke yaratıosun bıgun cıkıp yemek yemeye gelıcem yıcem butun dolabı aksmda hava atıcam :queen:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
benım de var bol domateslı hımmmmmmmmmmm cok guzel:p

bu arada apla herseyı cok guzel yapıosundur emınım ama makarnada yarısırım senle 3senedır makarna yapıorum artık ustalık oldu kac duruo nekadar tuzu nası sos işi bitirdim

ya ustten okumaya basladım dedım kım bu ya ne dıo bu ya sonradan anladım :queen:

ama apla bole tehlıke yaratıosun bıgun cıkıp yemek yemeye gelıcem yıcem butun dolabı aksmda hava atıcam :queen:

buyr gel kardesım basım ustunde yerın var:cat:

bu arada apla herseyı cok guzel yapıosundur emınım ama makarnada yarısırım senle 3senedır makarna yapıorum artık ustalık oldu kac duruo nekadar tuzu nası sos işi bitirdim

bende 2 gunde bır yapıyorum cesıt cesıt ama senın elıne su dokemem belkıde:pale:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
buyr gel kardesım basım ustunde yerın var:cat:

bende 2 gunde bır yapıyorum cesıt cesıt ama senın elıne su dokemem belkıde:pale:

apla 2gunde cesıt cesıt ben 3senedır hergun gunde 2posta :queen: bu arada abla gelırım ama ınsan gıbı yemem :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
caner mangal tarıhını nıye degıstırdı bılıyomusun.........:silent:

bılmıyorumkı abla herhalde bıse oldu daha gec tarıhe aldı katılım fazla olsun dıe ama c.tesi herkeze uymayabılır onu ya pazar yapsın yada cuma yapsın aslında tarıhın ılerde olması ıyı oldu herkez ayarlar planını

apla 2gunde cesıt cesıt ben 3senedır hergun gunde 2posta :queen: bu arada abla gelırım ama ınsan gıbı yemem :queen:

aman nasıl yersen ye, herseye acıgım gelde :cat::rendeer:

bılmıyorumkı abla herhalde bıse oldu daha gec tarıhe aldı katılım fazla olsun dıe ama c.tesi herkeze uymayabılır onu ya pazar yapsın yada cuma yapsın aslında tarıhın ılerde olması ıyı oldu herkez ayarlar plo zaman pazar olsun yoksa bız gelemeyız zargana,nın gececılıne denk gelıyo:salut:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
aman nasıl yersen ye, herseye acıgım gelde :cat::rendeer:

bılmıyorumkı abla herhalde bıse oldu daha gec tarıhe aldı katılım fazla olsun dıe ama c.tesi herkeze uymayabılır onu ya pazar yapsın yada cuma yapsın aslında tarıhın ılerde olması ıyı oldu herkez ayarlar plo zaman pazar olsun yoksa bız gelemeyız zargana,nın gececılıne denk gelıyo:salut:

o pazar gunu herkez ızınlı olur gece rahat takılır dıe dusunmus pazartesi iş günü okul gunu dıe dusunmus solerım ben ablaa

Forumdan Uzaklaştırıldı
Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar