İstanbul MT- Alper çiğ köfte yaparsa nasıl olur? :p 4 Nisan Cumertesi

hayırlı olsun ALPER gelemdim kusura bakma inşallah en kısa zamnda uğrayacam.
JESS hayırlı olsun UÇAĞIN.

hehe aksaray a gitme olayını diyosun galiba caner ...ama sen onu birde burak abiye sor derimm...:D :D :D sağolsun şerif abii...

chooper da el yeremi değermiş yaa...:D :D valla... burak abiii buraya...:D söz sendee sen anlat..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Son düzenleme:
ilhan usta valla kusuruma bakma dalgınlığımdan duymamışım caner dediğini ya utandım valla özür dilerim :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kabul etmıos :p

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:
ilhanla oturup konusalım yarın :queen:

arkadaşım sende manyaksın arkanda artcı varken neden havaya kalkıp ellerını bırakıosun osursam yan yatcaz arkada mumya gıbı durdum :queen:

sakat hareketler yapmaalım arkadaşlar trafiğe kapalı alanda fulll korumalıyken çok dikkatli olaraktan denemeler yapalımm !!!

arkadaşım sende manyaksın arkanda artcı varken neden havaya kalkıp ellerını bırakıosun osursam yan yatcaz arkada mumya gıbı durdum :queen:
kendımı bi an titmayanic gibi hissettim ...aman ne olcak en kötü ihtimal düşeriz grenajlar kırılır, cizilir bende sucu senın ustune atıp sana odetırım kaskomda yoq =)

Forumdan Uzaklaştırıldı
sakat hareketler yapmaalım arkadaşlar trafiğe kapalı alanda fulll korumalıyken çok dikkatli olaraktan denemeler yapalımm !!!

arkadaşım saten full korumaydık yaptımız yerde trafıge kapalıydı nıe azarlıosunkı sımdı bızı:pale::salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
kendımı bi an titmayanic gibi hissettim ...aman ne olcak en kötü ihtimal düşeriz grenajlar kırılır, cizilir bende sucu senın ustune atıp sana odetırım kaskomda yoq =)

benım mont yada kask cızılse gorurdum senı bu arada harbı bı tıtanıc havası wardı arkadan sarılcaktım ama goren yanlıs anlar dıe yapmadım :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar