hayırlı olsun ALPER gelemdim kusura bakma inşallah en kısa zamnda uğrayacam.
JESS hayırlı olsun UÇAĞIN.
JESS hayırlı olsun UÇAĞIN.
aydın benm baska resmımı bulamadınmı ne malca duruş o kendımden utandım ...
aydın benm baska resmımı bulamadınmı ne malca duruş o kendımden utandım ...
hehe aksaray a gitme olayını diyosun galiba caner ...ama sen onu birde burak abiye sor derimm...![]()
![]()
sağolsun şerif abii...
adam neyi anlatsın ***********azrail in tipini mi? :queen:
kabul etmıos![]()
senin fılm serıdıde bızımkentın orda gectı galıba :queen:film şeridi gibi geçmiş hayat :queen:
ilhan usta valla kusuruma bakma dalgınlığımdan duymamışım caner dediğini ya utandım valla özür dilerim :rendeer:
edersininz edersinizzz :bounce:
senin fılm serıdıde bızımkentın orda gectı galıba :queen:
ilhanla oturup konusalım yarın :queen:
arkadaşım sende manyaksın arkanda artcı varken neden havaya kalkıp ellerını bırakıosun osursam yan yatcaz arkada mumya gıbı durdum :queen:
kendımı bi an titmayanic gibi hissettim ...aman ne olcak en kötü ihtimal düşeriz grenajlar kırılır, cizilir bende sucu senın ustune atıp sana odetırım kaskomda yoq =)arkadaşım sende manyaksın arkanda artcı varken neden havaya kalkıp ellerını bırakıosun osursam yan yatcaz arkada mumya gıbı durdum :queen:
sakat hareketler yapmaalım arkadaşlar trafiğe kapalı alanda fulll korumalıyken çok dikkatli olaraktan denemeler yapalımm !!!
arkadaşım saten full korumaydık yaptımız yerde trafıge kapalıydı nıe azarlıosunkı sımdı bızıale::salut:
kendımı bi an titmayanic gibi hissettim ...aman ne olcak en kötü ihtimal düşeriz grenajlar kırılır, cizilir bende sucu senın ustune atıp sana odetırım kaskomda yoq =)
sakat hareketler yapmaalım arkadaşlar trafiğe kapalı alanda fulll korumalıyken çok dikkatli olaraktan denemeler yapalımm !!!
ya yeme şimdii trafiğe kapalıymış full korumaymış bırak bu ayaklarııı resmin var :queen: