Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
24 saatte 550km yaptım en fazla (İstanbul-Ayvalık, Çanakkale üzerinden), ertesi gün de 450 (Ayvalık-İstanbul, Bandırma'dan vapur). CBF150 ve dengi ufak motorlarla bence en fazla günde 750-800km yapılır, fazlası aşırı yorar.
Zafer abi (Trenox) geçen yıl (sanırım) Kawasaki En-500'le 24 saatte 1700km yapmıştı ve Iron Butt sertifikası almıştı.
cbf 250, ybr 125, cg 125, cbr 1000rr ile 780 km yozgat yaptım.. sadece benzin için durdum. nışanlılıyken neredeyse ayda iki kez yozgata gidip geliyordum...
450 km üzerine çıkınca keyif bitiyo sıkıntı başlıyo bence. en güzeli gün içinde 300 km yi geçmemek istediğin yerrde durmak gezmek dinlenmek ve tazelenmiş şekilde yola devam etmek.
450 km üzerine çıkınca keyif bitiyo sıkıntı başlıyo bence. en güzeli gün içinde 300 km yi geçmemek istediğin yerrde durmak gezmek dinlenmek ve tazelenmiş şekilde yola devam etmek.