celık martıanmı mondıal zat mı

martian a 2 kere bindim.çok şık duruyor.ben beğenmiştim.ama öle binlerce km lik bi tecrübem yok.
ha ekmek köfte hesabı 2sindende öle burgman yada türevi bişy bekleme.
mondiallerin parçası bol diolar.çok bozuluyo die demiyolardır inş:p
yani nebilim ya.bişy diyemicem:p

zat gercekten iyi mondıal oldugunu farkettırmıyo kolay kolay bıde bıraz daha az yaksa tam super olacak..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
modıal zat

zat şok şık duruyor . Binmediğim için performansa bir şey diyemem ama , martiana bindim , toprakta ani gaz verince patinaj çekiyor

zat 150 çok görsel olarak güzel

ben mondial 150 zat kullanıyorum biraz fazla yakıyo(diğerlerine göre birazcık:D) ama güzel motor hem daha güzel bi duruşu var ben martian'ın tipini Beğenmiyorum aynaları yüzünden ama mondial zat biraz hantal bi motor tek kişi 110 km yaptım max.

zat motoru gerçekten çok güzel çelik aldıgına pişman olursun hem grenajları kötü hemen parçalanıyor motor da o kadar iyi degil
ama karar senin dostum benim zat şu an 14 800 de canavar gibi

mondial 150zat diğer cinlilere göre en iyisi bunu tamirciler sölüyor genelde zata ne kadar bakarsan seni o kadar az üzer cok iyi bakarsan hiç üzmez yanı bakımlarını eksik etme zat güzeldir rodajı iyi yapıldıktan sonra cıkamıyacagı yokus yok iki kişi iken benim zatla 120 yı gectim arkadasta titan vardı onun ibre 115 gösteriodu yanından epeyi hızlı gecmiştim bu hızı düz yolda yaptım yokus aşağı diye düşünmeyin :)

ben derim ki ona vereceğin paraya git bi ybr cg 125 vs al :) yıllarca kullan tabi bnm fikrim yani

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki mondial 150 zat bu motorun görünüşüde performansıda bir çin malı damgasını haketmiyo rahatlıgına kimse laf edemez o motorun üstünde ettiğin rahatlıgı honda suzuki yamaha da bulabilirsin bence... :) saygılar dostum 150 ZAT almanı şiddetle ve şiddetle destekliyorum

Mondial in ZN ve ZaT modellerini beğeniyorum ; ama ZAT modeli için cok sorunlu diyor bazı arkadaslar...

Yine de Mondial derim parça sıkıntın olmaz :p

ıkısıde degıl.......

Arkadas maddi kaynak olucak sanırım.İkisinide alma dedigine gore.

Konuya donersek.dostum bende 150 zat var.Performans acısından en fazla gordugum hız 100 cıvarı ama cok zorluyor.Onun dısında bakımlarını yaparsan senı üzmez.Bahsettigin diger motoru acıkcası bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar