Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
martian a 2 kere bindim.çok şık duruyor.ben beğenmiştim.ama öle binlerce km lik bi tecrübem yok.
ha ekmek köfte hesabı 2sindende öle burgman yada türevi bişy bekleme.
mondiallerin parçası bol diolar.çok bozuluyo die demiyolardır inş
yani nebilim ya.bişy diyemicem
Abi Bu Motor Senin Mi ??
Bende Zat hayranıyım googleda aradım zat150 diye bu resim çıktı görsellerde bende bu motoru çok sevdiğim için masaüstü arka plan olarak ayarlı şu anda
ben mondial 150 zat kullanıyorum biraz fazla yakıyo(diğerlerine göre birazcık) ama güzel motor hem daha güzel bi duruşu var ben martian'ın tipini Beğenmiyorum aynaları yüzünden ama mondial zat biraz hantal bi motor tek kişi 110 km yaptım max.
zat motoru gerçekten çok güzel çelik aldıgına pişman olursun hem grenajları kötü hemen parçalanıyor motor da o kadar iyi degil
ama karar senin dostum benim zat şu an 14 800 de canavar gibi
mondial 150zat diğer cinlilere göre en iyisi bunu tamirciler sölüyor genelde zata ne kadar bakarsan seni o kadar az üzer cok iyi bakarsan hiç üzmez yanı bakımlarını eksik etme zat güzeldir rodajı iyi yapıldıktan sonra cıkamıyacagı yokus yok iki kişi iken benim zatla 120 yı gectim arkadasta titan vardı onun ibre 115 gösteriodu yanından epeyi hızlı gecmiştim bu hızı düz yolda yaptım yokus aşağı diye düşünmeyin
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tabiki mondial 150 zat bu motorun görünüşüde performansıda bir çin malı damgasını haketmiyo rahatlıgına kimse laf edemez o motorun üstünde ettiğin rahatlıgı honda suzuki yamaha da bulabilirsin bence... saygılar dostum 150 ZAT almanı şiddetle ve şiddetle destekliyorum
Arkadas maddi kaynak olucak sanırım.İkisinide alma dedigine gore.
Konuya donersek.dostum bende 150 zat var.Performans acısından en fazla gordugum hız 100 cıvarı ama cok zorluyor.Onun dısında bakımlarını yaparsan senı üzmez.Bahsettigin diger motoru acıkcası bilmiyorum.