Kapalı Garaj Kilit şartı Yok Cc Sınırlaması Yok Full Kasko

Arkadaşlar bugün sahibindende gezerken böyle bi ilan gördüm.sizinde bilgiğiniz gibi çoğu firma motorlara kasko yapmıyor yapanlarda 250 cc altına kapalı garaj+kilit şartı arıyor.ben de daha 1 hafta önce 2009 cbr 125 aldım ve nasıl kasko yapabilirim diye kara kara düşünürken bu ilanla karşılaştım anahtarı üzerinde çalınsa bile geçerli diyor açıklamada kapalı garaj kilit v.b hiçbir şartlarıda yok
Yalnız asıl size sormak istediğim bu firmanın ismini daha önce hiç duymadım emer sigortayı yani,sizin bildiğiniz bir şirketmi yani daha önce iyi kötü tecrübesi olan varmı bu şirket hakkında
şimdiden yorumlar için teşekkürler:cat::cat::cat:
ARKADAŞLAR LİNK KOYUYORUM DETAYLI YORUMLARINIZI BEKLİYORUM
http://www.sahibinden.com/tum_motos...2512546WQQpXQQdisplayitem&keyword=motor kasko

Son düzenleme:
ilk defa duydum .... iyi araştır dikkat diyorum....:farao:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kaskoyu başakgroupama'dan yapıyorlar, 2 tane aracıma yaptırdım, ama motosiklet için bana hesaplı gelmedi.

Makbuzumu ar zor aldım, sonradan zeyilname yaptırdım bir sebepten ama onunda henüz makbuzunu alamadım.

İlerde problem olurmu bilmiyorum.

Kaskoları yaptıralı 4-5 ay oluyor, bu süreçte başıma gelen herhangi bir kaza olmadığı için başka bir olumlu olumsuz yorum yapamam.

Firma sahibi de motorcu, R1'i var, sürekli msn'de online şu anda bile :)

Bi şey diyemem, ama bildiğim bir şey var o da hangi sigorta olursa olsun sigorta yaparken söyledikleri ile ödeme sırasında söyledikleri arasında çokkkkk fark var.

1 nisan şakaı olmasın oooo.ismide güzelmiş emerim paraları alır giderim hesabı.hiçduymadım.güven olmaya bilir sakat iş

emer sigortaben tanıyorum ve bir çok tanıdığımında oradan sigortalı sağlam yer ..güven konusunda tereddütün olmasınn bende oradan yaptırcağımm..

motoru çalınan bir kar arkadaşımda parasını oradan aldı..

Arkadaşlar bugün sahibindende gezerken böyle bi ilan gördüm.sizinde bilgiğiniz gibi çoğu firma motorlara kasko yapmıyor yapanlarda 250 cc altına kapalı garaj+kilit şartı arıyor.ben de daha 1 hafta önce 2009 cbr 125 aldım ve nasıl kasko yapabilirim diye kara kara düşünürken bu ilanla karşılaştım anahtarı üzerinde çalınsa bile geçerli diyor açıklamada kapalı garaj kilit v.b hiçbir şartlarıda yok
Yalnız asıl size sormak istediğim bu firmanın ismini daha önce hiç duymadım emer sigortayı yani,sizin bildiğiniz bir şirketmi yani daha önce iyi kötü tecrübesi olan varmı bu şirket hakkında
şimdiden yorumlar için teşekkürler:cat::cat::cat:

teşekkürler bende yaptırırım kısmet olursa :) :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
iyi bi araştır bence dolandırıcılık ustlerde bu aralar

ARKADAŞLAR LİNK BU::::::::::::::::
http://www.sahibinden.com/tum_motos...2512546WQQpXQQdisplayitem&keyword=motor kasko

Kaskoyu başakgroupama'dan yapıyorlar, 2 tane aracıma yaptırdım, ama motosiklet için bana hesaplı gelmedi.

Makbuzumu ar zor aldım, sonradan zeyilname yaptırdım bir sebepten ama onunda henüz makbuzunu alamadım.

İlerde problem olurmu bilmiyorum.

Kaskoları yaptıralı 4-5 ay oluyor, bu süreçte başıma gelen herhangi bir kaza olmadığı için başka bir olumlu olumsuz yorum yapamam.

Firma sahibi de motorcu, R1'i var, sürekli msn'de online şu anda bile :)
ARKDAŞIM ADRESİ Bİ ÖZELDEN ATARMISIN

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ben 3 4 ay önce burdan yaptırdım fiyat teklifi aldığım diğerlerine göre en uyugun burasıydı umarım kullnmak zorunda kalmam :)

Nasıl sağlam biryermiki?Kuryeciler falandayaptırır böyle şartları uygunsa.

emer sigortaben tanıyorum ve bir çok tanıdığımında oradan sigortalı sağlam yer ..güven konusunda tereddütün olmasınn bende oradan yaptırcağımm..

motoru çalınan bir kar arkadaşımda parasını oradan aldı..

bygrm bizim motoru kaça yapıyorlar full?

Süper Moderatör (BBRR)
ben 3 yıl önce aynı şartlarda yani kapalı yer şartı olmaksızın oyazk sigortaya sigortalatmıştım motorumu.. şimdi İNG oldu

yani bu şart bir tek o firmada aranmıyo diye bişi yok

2009-Honda CBR 1000RR -2.605 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Honda CBR 600RR -2.071 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Yamaha FZ 6 -1.889 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Yamaha YZF R1 -2.593 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Suzuki GSX-R600 -2.338 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Suzuki GSX-R100 -2.858 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Kawasaki ZX-6R -2.053 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Kawasaki ZX-10R -2.916 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Yamaha YBR-125 -498 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Honda CBF-150 -484 TL (kredi kartına 6 taksit)
2009-Honda SCV 100 Activa-433TL (kredi kartına 6 taksit)

bu fiyatlara normal bi sart sonucta herkesin kapalı garajı kitleyebilecek yeri olsa kasko nie yaptrsın bunun için yazın bu fiyatların yarısına yapılıodu kasko bildigim kadarıyla..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar