öğrenmek istiyorum sizden yardım bekliyorum!

Ben Motorcu Bir Ailenin Kızıyım Ama Ailemden çok Kişinin Kaza Sırasında Sakatlanması Sonucu Ailede Bana Motor Yasak Edildi Ve Bu Kısıtlama Sonucu Hiç öğrenemedim.ama Artık Içimdeki Hız Tutkusunu Durdurmak Istemiyorum.izmirde Yaşıyorum Ve Bu Konuda Yardım Etmek Isteyenlerin Yardımını Bekliyorum

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Genç arkadaşlar,

Önünüzde süper günler var. Motosiklete binmek bir hayat tarzıdır, hayat felsefesidir. Hayata çok farklı bir bakıştır. Dünyada sadece ailemi bu keyfimden önde tutarım, başka hiçbirşey benim için daha önemli değildir.

Yaşınızdan dolayı aslında çok şanslısınız. Eğitim almak ve bunları uygulamak için bol bol vaktiniz var. Hem de çok çabuk kavrarsınız.

Eğitim alın, kendiniz geliştirin.

Unutmayın!!!
Yaşlı sürücüler vardır, cesur sürücüler vardır. Ama yaşlı ve cesur sürücü yoktur...

Motosiklet üzerinde yaşlanmanız dileğiyle...

Nedemek hanım efendi taa düzceden gelirim ya.:):)Şaşa bir yana yardımcı olacak arkadaşlarımız cok içimizde.Bu konuda desteklerini esirgemiyeceklerinden eminim.İyi çalışmalar.:)

Ben Motorcu Bir Ailenin Kızıyım Ama Ailemden çok Kişinin Kaza Sırasında Sakatlanması Sonucu Ailede Bana Motor Yasak Edildi Ve Bu Kısıtlama Sonucu Hiç öğrenemedim.ama Artık Içimdeki Hız Tutkusunu Durdurmak Istemiyorum.izmirde Yaşıyorum Ve Bu Konuda Yardım Etmek Isteyenlerin Yardımını Bekliyorum

slm iki haftada bir cuma günleri toplantılarımız oluyo katılırsan toplantılara istediğin herseyi öğrenebilirsin.duyurular bölümünde takip edebilirsin izmir mt olarak .hatta bu cuma bornova teras cafede toplancaz.arkadasların taaa düzcelerden kalkıp gelmelerine gerek yok yani :queen::queen: izmir mt de arkadaslık ve yardımlaşma had safhadadır aramıza katılırsan bunu görürsün zaten.bekliyoruz :rendeer::rendeer:

Motosiklet tutkusu başka ama bence sen şu an için aileni incitme istersen :cat:

Buca Egıtımde Okuorum Buca Da Oturuosan Oglene Kadar Genelde Bosum Motorum 150cc Scooter Yardımcı Olmaya Calısırım

motor kullanmayı sen en basta egitimine gıt sana orda en bu konu hakkında egıtım we bol bol surus testı yapacaklardır.guzelce ogrene bılırsın bu sekılde .ama ılk basta ehlıyetını al derım.hg aramıza

kızcağız ilk mesajda bu kadar ailesinin tutulacagını düşünmediğinden dolayı,
açmıştı topıc'i bır daha ugramaz artık,
küsmüştür size:queen:

Eğer tek tutkun hızsa önce burayı tıkla, sonra buradan yer seç, sonra buradaki adrese git, sonra oradaki büyük beyaz şeyin içine gir. Saatte 900km hız yapıyor onlar, en aşmış motor 600 yapıyor. Yok eğer rüzgarı, yolu, özgürlüğü seviyorsan ona göre şeyler de önerebilirim.

Yazıyorum Cewap Tabiiki Değecek Kişilere

Yinede Teşekkür Ederim

Yok Olurmu Ben Hala Buradayım :d

Hoşbulduk öneriniz Için Saolun

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Nasıl bir yardım bu:silent: Titan işi mi yoksa.
Yol gösterecek bir çözüm varsa o da ufaktan küçük motorla başlamalısın Today al ve öğren.:wiinkk:
Aileni bize bırak:cherry:

Nası? Anlamadım

Motor Kullanmayı Iyi Bir şekilde öğrenmek Istiyorum.böyle Bir Yardım Istiyorum.

:) Ilk Kullanmak Istiyorum

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar