- Konu Yazar
evet doğru teşhis coq um :cat: :rendeer:
Niye? Nedenini de yazarsanız sevinirim
evet doğru teşhis coq um :cat: :rendeer:
cbr 600 450 lira yakıyormu gerçekten bizim 1500 cc lik araba km de200-250 anca yakıyor nasıl oluyor bu tamam güçlü hızlı ama bu kadar da olmaz zırt pırt bezincide durmak deli eder adamı.Hornet ve Supersportlar farklı karakter ve katagoridedir..600RR ve 1000RR da konfor, uzun yol, yakıt, artçı gibi konularda memnuniyet beklemeyin..Caddede ve ya pistte sürat yapmak için tasarlanmıştır. 1000RR 2008 model kullanıyorum..Daha once R1 ve zx10 um vardı 3 üde aynı yakıt performansını gösteriyordu..17 litre bugün 50 liraya doluyor..Dip gaz kesmezsem eğer 100km yi geçince benzin ışığım yanıyor..Yani km de 450-500 lira gibi..Sakin kullanımda 200 km den fazla gidiyorum..250 lira..600RR da sarfiyat daha düşük olacaktır ama yol durumu, kullanım şekli ve lastiklere göre değişkenlik gösterir..Sürat sadece gerektiğinde yaparım,konforuma da düşkünüm derseniz Hornet i tercih edin..
cbr 600 450 lira yakıyormu gerçekten bizim 1500 cc lik araba km de200-250 anca yakıyor nasıl oluyor bu tamam güçlü hızlı ama bu kadar da olmaz zırt pırt bezincide durmak deli eder adamı.r:
ki bizim arabada cbr deki teknoloji yok.
CB 1000 alalim.
Yanina RR yazalim.![]()
cb 1000 sevgisi halen geçmemiş anlaşılan![]()
Niye? Nedenini de yazarsanız sevinirim![]()
cbr 600 450 lira yakıyormu gerçekten bizim 1500 cc lik araba km de200-250 anca yakıyor nasıl oluyor bu tamam güçlü hızlı ama bu kadar da olmaz zırt pırt bezincide durmak deli eder adamı.r:
ki bizim arabada cbr deki teknoloji yok.
Benim moto 1000RR..O tüketim ortalama 250km ile giderken..600lük değil ama zaten bunu sürekli yapmıyorsunuz..Gerçi 1000lik ve ya 600 lük racing kullanmayı düşünen arkadaşta benzin hesabı yapmasın bi zahmet dimi:cat:
0-60 mph hızına ulaşma saniyeleri ( yaklaşık 100km/h)
The CBR600RR sportsbike is usually said to do it in 3.55 secs.
The Honda hornet naked bike comes in at 3.60 secs.
cb 1000 sevgisi halen geçmemiş anlaşılan![]()
Alamadik gitti.r:
Paraya kiyamiyom.![]()
Huyu suyu uysal bir şey değil Hornet yahu yapmayın gözünüzü seveyim 250 gören alet bu da. 600RR ile aynı motora sahip.
Çıplak olmasından başka pek bir farkı yok diye biliyorum.
Scooter üzerinde de olsa bayana taciz müstehaktır görüşünde olan çok var. Peki şimdi scooterdamı tacize maruz kalmak istersiniz yoksa bir SS üzerinde mi?
Bir zahmet:mrgreen:
Bir yerlerden bunu buldum
Kimilerinin düşündüğü kadar uysal bir motor değil Hornet.
Ama büyük bir artısı var bence; o da ABS'li olması.
Sürüş açısından hornet kullanmadım ama 600rr ile motorları aynı ise hiç basite alınmaması gereken bir motordur ve bence dizayn itibari ile de bir bayana daha çok yakışacağını düşünüyorum.