İşte dünyanın biteceği tarih!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Amerikan Havacılık ve Uzay Dairesi'nce (NASA) hazırlanan raporda, şimdiye kadar pek de düşünülmeyen, farklı bir felaketten söz ediliyor. Raporda ne küresel ısınma, ne depremler, ne süper-volkan, ne göktaşı çarpması var.NASA'nın raporunda böyle bir felaket için olası bir tarih de veriliyor: 12 Eylül 2012...

GÜNEŞ'TE FIRTINA OLACAK

Raporda, Güneş'te meydana gelmesi beklenen büyük bir fırtınadan söz ediliyor. Bunun, Dünya'da yaratacağı etkiler ise "kötü bir kehanet" ya da bir korku filmi senaryosundan farksız...

ENERJİ ŞEBEKELERİ ÇÖKECEK

Güneş yüzeyinde meydana gelen büyük fırtınalarla ortaya çıkan plazma toplarının Dünya'daki enerji şebekelerini çökerterek insanlığı mutlak bir çöküşe sürükleyebileceği uyarısı yapılıyor.

NASA'nın Amerikan Ulusal Bilimler Akademisi'yle ortaklaşa hazırladığı raporda, Güneş'te meydana gelen enerji patlamalarının bugüne kadar Dünya'daki enerji ve iletişim hatlarında görece kısa süreli ve küçük çaplı hasarlara yolaçtığı, ancak büyük çaplı bir patlamanın Dünya'nın manyetik alanına muazzam bir hasar verebileceği kaydedildi.

1859'DA BENZERİ YAŞANMIŞ

Bahsi geçen patlamalardan bugüne kadar kayıtlara geçen tek örneğin 1859'da yaşanan "Carrington Olayı" olduğu belirten uzmanlar, benzer bir patlamanın Kuzey Amerika, İskandinavya, Avrupa ve Çin üzerinde on yıllarca onarılamayacak tahribata yolaçabileceğini söylüyor.

İNSANLIK TAŞ DEVRİNE DÖNECEK

Güneş yüzeyindeki olası bir büyük patlamanın, Dünya'da saatler içerisinde tüm enerji hatlarını eriterek kullanılamaz hale getirebileceği, bunun sonucunda da altyapının çökeceği ve insanlığın Taş Devri'ne dönüş yaşayacağı öngörülüyor. NASA'nın raporunda böyle bir felaket için olası bir tarih de veriliyor: 12 Eylül 2012...

WAY CANINA TAM MOTOR EHLİYETİ ALACAGİM GUN DUNYANİN SONU GELİYOR BUDA REVAMİ BANA :cherry::cherry:

Son düzenleme:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Motosikletlerimizin akuleri de etkilenecekmiymis?:silent:

:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
onun bı adı vardı duymustum olsun 5sene daha doya doya motora bınerım ben :p

Motosikletlerimizin akuleri de etkilenecekmiymis?:silent:

:p

En çokta telefon,bilgisayar gibi levazımata zarar veriri bu:cherry:!
Şaka bi yana artık olacaksa olsun,nedir bu ya? Ayda bir birisi çıkıp,"kıyamet öyle değil böyle kopacak!" diye yeni paranoya malzemesi ortaya atıyor.::angry2::

Taş devrini severim ben ,inşallah olur böyle bir güneş patlaması, Dünya temizlensin :wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Taş devrini severim ben ,inşallah olur böyle bir güneş patlaması, Dünya temizlensin :wiinkk:

ŞİMDİDEN ARKADAŞLAR ANLAŞALİM ATEŞİ BEN BULCAM TEKERLEGİ MOTORHOCASİ BULSUN GERISINI SIZ BULUN :)

DARKDIAMOND SENDE FOTORAF MAKİNESİNİ BUL HATİRA FOTORAFİ CEKİLİRİZ :cherry:

Son düzenleme:
ŞİMDİDEN ARKADAŞLAR ANLAŞALİM ATEŞİ BEN BULCAM TEKERLEGİ MOTORHOCASİ BULSUN GERISINI SIZ BULUN :)

DARKDIAMOND SENDE FOTORAF MAKİNESİNİ BUL HATİRA FOTORAFİ CEKİLİRİZ :cherry:

Tekerleği bana buldurdun ya Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın ,iyi lastik falan bulmadık:queen:

motopisklet kardeş sen iste yeter,HD kamera bile bulurumda kalırmıyız bilmem:cherry:.Aslen ben temize havale olmak isterim o durumda.Yok et bul,yok mağara oy,yok köpek kovala! Bizim yaş geçti bunlar için.Siz kalın keyfinize bakın bence:p.

o gün laptopu buzdolabına koyacam :queen: ama internetim olmayacak sanırım:pale:

Forumdan Uzaklaştırıldı
ben eti bulacam abı yemeksız otla yasanmaz :p

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem gokten goktasi dusse, sicak lan deyip, bizimkiler kofte pisirmeye gider.:p

Icatlar hosuma gitti yalniz.:)
Tekerlegi bulmaya gerek yok, mutlaka bir tekerlek sag kalacaktir.
Dunya kuruldugundan beri boyle olmus.:mrgreen:

Ben futbolu icat ederdim.
siz onunla ilgilenirken, saglam kalan butun yasam kaynaklarini zimmetime geçirirdim.
Sonra da kurdugunuz takimlara sponsor olur, beni çok sevmenizi saglardim.:)
Ama o gune kadar bu kafayla yasarmiyim bilmem.:p

sadece vergiler mi?:) ohoo...

mmm... 2012 ocagında 9 ay keyfini surecek iyi bi spor araba almalı kredi falan cekip:) soora zaten odeme yapacagın bir banka kalmayacak?!

Ulem gokten goktasi dusse, sicak lan deyip, bizimkiler kofte pisirmeye gider.:p

Icatlar hosuma gitti yalniz.:)
Tekerlegi bulmaya gerek yok, mutlaka bir tekerlek sag kalacaktir.
Dunya kuruldugundan beri boyle olmus.:mrgreen:

Ben futbolu icat ederdim.
siz onunla ilgilenirken, saglam kalan butun yasam kaynaklarini zimmetime geçirirdim.
Sonra da kurdugunuz takimlara sponsor olur, beni çok sevmenizi saglardim.:)
Ama o gune kadar bu kafayla yasarmiyim bilmem.:p

Motoruma koruma yaptirsam ultra viole isigindan korunurmu 2012 de :salut:

valla ha... cidden boyle bise olsa, su kalan 3 yılı ne harika yasardık:)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Alp Tunay aklima dustu durup dururken.:)
Bu aksamin gidasi çikti hazir.
mangali kapip gelse ya.:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar