çumoktan yağmur çamur kar macerası.

maceramız güneşli 1 havayla başladı ve ilk çamurumuz

kısa 1 ayar molası

eylence başlıyor

aşırı dik ve uzun 1 rampa gaz verdim ama benden başkası gaza gelmedi deneme 1

deneme 1 fıs durmak yok 2ye bakın

hadi aslanım az kaldı

fısss neyse arkadaşlar yakaladı takladan kurtulduk pes etmem sıra 3te

bu sefer oolaacakkk:)

allahın izniyle tamam bu iş benden kaçarmı.

birazda göl yamacında oynayalım.

mecmuren kalanları toplamak bana düştü:p

buyrun canlı kara tiren çamlarımızın can düşmanı çam kurutan kurtlar

buda yuvası.

artık zirvedeyiz ve kar yağıyor kar üstünde ancak 3. viteste gidebiliyoruz

her yer kapalı aç kaldık ve yağmur yağıyor yavaş yavaş iniyoruz.

çoban efendi geldi teröristmisiniz nesiniz bu yağmurda dağ başında ne işiniz var diyor

akşam oldu kaçanlar kaçtı biz maceraya devam diyen ben ertan cevdet ve süleyman baçıkta debelendik artık son kareler.

biz çok eylendik inşallah sizde beğenirsiniz çıkışta kasaya ödeme yapmayı unutmayın lütfen.:rendeer:

ARKADAŞ AŞAĞIYA FİLİM EKLEMİŞ İZLEMEYİ UNUTMAYIN .

Son düzenleme:
Görünüşe göre Kızıldağda oldukça karlı. Müthiş bir macera. Ben asla cesaret edemem. Tebrikler. Ellerinize ve emeğinize sağlık.

Bugün yaz havası vardı Adana'da

Nereye çıktınızda kar buldunuz, tebrik ederim grubu

Rotayı haritaya çizebilsen merakım gidecek vallahi

Bugün yaz havası vardı Adana'da

Nereye çıktınızda kar buldunuz, tebrik ederim grubu

Rotayı haritaya çizebilsen merakım gidecek vallahi

sana temmuz ayında kar topu oynayacak adres verebilirim istersen çok uzak deyil çiftehan civarında.

paylaşm için çok sagolun siz eylenmeyi ve yaşamayı çok iyi biliyasunuz yüreginize saglık çok özledim valla croos yapmayı ahh niye sattım croosumu:bestmt::pr::pr:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hocam hayranım size allah içinize sindirsin tekerinize sağlık çok eylenmişsiniz her halinizden belli....
Bundan sonraki gezilerinizi 4 gözle bekliyorum..

paylaşm için çok sagolun siz eylenmeyi ve yaşamayı çok iyi biliyasunuz yüreginize saglık çok özledim valla croos yapmayı ahh niye sattım croosumu:bestmt::pr::pr:

gardaş krosu sattım deyince üzüldüm işte 2 tekerin gerçek zevki endro ve krostur:rendeer:

Hocam hayranım size allah içinize sindirsin tekerinize sağlık çok eylenmişsiniz her halinizden belli....
Bundan sonraki gezilerinizi 4 gözle bekliyorum..

allah razı olsun gardaş devamı var inşallah bekleriz.:)

Son düzenleme:
arkadaşlar süpersiniz, çok güzel adrenalin dolu bir gezi, emeginize sağlık paylaşım için teşekkürler.:cat:
adanaya sevgiler:rendeer:

Bu motorların elinizden daha çok çekeceği var.:cyclopsan kadir kardaş adanalıların tüm kurtları dökülmüş.yüreğinize sağlık resimleri bizimle paylaşmışsınız sağolun varolun:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Adana'da Temmuz'da kar ha ,helal size.:cat:

abi ellerinize motorlarınıza sağlık krosçuların herzaman diğer motorculardan farkı vardır abi

kadir usta 3.denemede de olsa o rampayı çıktın.helal sana.o gün çok güzeldi.inşallah bu hafta nasipse daha neler yaparız.dediğim gibi.söze hacet yok yaşamak gerek.tüm dünyaya sesleniyorum;biz stresi kaygıyı böyle atıyoruz işte.bence motivasyon için insanlar sevdikleri şeyleri yapmalı.cross vazgeçilmezimiz olduğu için de böyle yaşıyoruz.neyse yaşanlar ve yaşatanlar sağolsun.saygılar suanrım.kamok bekleniyorsunuz haa ona göre.

xt600 ferhat fiimler iyi olmuş sağol:)

On numara...
Tek kelimeyle Maşallah diyorum...

sağol gardaş tüm 2 tekercilere maşallah:)

arkadaşlar süpersiniz, çok güzel adrenalin dolu bir gezi, emeginize sağlık paylaşım için teşekkürler.:cat:
adanaya sevgiler:rendeer:

heyecan dorukta her zaman.

tek kelmiyle süpersiniz mühtiş eglenmişinizdir

eylence süper herkese öneririz.

Bu motorların elinizden daha çok çekeceği var.:cyclopsan kadir kardaş adanalıların tüm kurtları dökülmüş.yüreğinize sağlık resimleri bizimle paylaşmışsınız sağolun varolun:cat:

abi hepsi dökülmedi ya gün kısa geldi :rendeer:

Adana'da Temmuz'da kar ha ,helal size.:cat:

adanada derken adananın yayla kesimlerinde kar oluyor.

abi ellerinize motorlarınıza sağlık krosçuların herzaman diğer motorculardan farkı vardır abi

aynen öyle kroscularda yol sınırı yok.

helal size...siz yaşamdan zevk almıyı biliyor sunuz......

elimizden geldiğince zevk almaya çalışıyoruz.

kadir usta 3.denemede de olsa o rampayı çıktın.helal sana.o gün çok güzeldi.inşallah bu hafta nasipse daha neler yaparız.dediğim gibi.söze hacet yok yaşamak gerek.tüm dünyaya sesleniyorum;biz stresi kaygıyı böyle atıyoruz işte.bence motivasyon için insanlar sevdikleri şeyleri yapmalı.cross vazgeçilmezimiz olduğu için de böyle yaşıyoruz.neyse yaşanlar ve yaşatanlar sağolsun.saygılar suanrım.kamok bekleniyorsunuz haa ona göre.

2 denemeden sonra rampa düzleşti ondan çıkabildim heralde:p

Son düzenleme:
Tebrik ederim endurocu olmak böyle birşey olsa gerek sanırım.Emeğine sağlık paylaşım için teşekkür ederim.Benim motorla kar üstünde biraz zor gider gibime geliyor:)çamur tepe olayını hi. hesaba katmıyorum.

Tebrik ederim endurocu olmak böyle birşey olsa gerek sanırım.Emeğine sağlık paylaşım için teşekkür ederim.Benim motorla kar üstünde biraz zor gider gibime geliyor:)çamur tepe olayını hi. hesaba katmıyorum.

ilgi için teşekkürler ben virago 250 ile araziye girdim çamurda üstünde durmak zorda olsa başardım yinede siz denemeyin motoru değiştirin daha iyi olur adanadan selamlar.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar