olaamaazz :uups:: bu çarşamba yani 1 Nisan ne yazık ki görümcemin yani M-E-R-V-E nin doğum günü şaka gibi dimi
![]()
![]()
harbi şaka gibide bu tire olayını kim çıkardı sizin ailede...
olaamaazz :uups:: bu çarşamba yani 1 Nisan ne yazık ki görümcemin yani M-E-R-V-E nin doğum günü şaka gibi dimi
![]()
![]()
çalışsın serseri....
yeşim bunların böle dediğine bakma evde kek yok diye başımın etini yediler gece gece kek yaptırdılar...
Herkese günaydın..
Abi hiç sorma ya bu keşanda zaman geçmiyor hele birde motorsuz olunca burda hiç bişey yapamıyorumale:
harbi şaka gibi :queen:
dogacak gün bulamamışmı merve hani dogsun sorun değilde yeşime gitcektik![]()
aşkolsun ama cem pilotun yaptıgı kekte başka güzel napalım yani sırf o kekin hatrına geldik okadar yolu
hem biz istemedikki sadece kek yapmadın mı hııı neyse bizde kek yapmışsındır sandık başka sefere dedim agzımı burnumu egerek okadar :queen:
gelsin bizde kutlayalım :mrgreen:
Anlaşıldı illa ki bi kek yapılacak yani :mrgreen:
Anlaşıldı illa ki bi kek yapılacak yani :mrgreen:
a kardeşime bak üzülme allah istediğin her şeye sahip olmanı nasip eder inşallah,
cumartesi bende kınalı çamlık restorandaydım trakyanın havası gibi yok.
aynen :mrgreen: sen yazdın ya hafta içi bir akşam diye dedim ki ya şimdi inşallah çarşamba yazmaz :queen: :queen:
Neyse size iyi eğlenceler diyeceğiz mecburen yada E-M-R-E ye söylesemde bişeyler mi yapsa çarşamba akşamına bilemiyorumm :silent: :silent:
Bana hepsi uyar şekerler :rendeer: program size ait ben lafımı ortaya koydum isyeten alır çarşamba günü bize gelir istemeyen çeker gider :queen:
benide biri çekip alsın size doğru :queen: :queen: :queen: Neyse neyse şaka tabi Yani zaten altı üstü bir tane görümce-ciğim var onun doğum gününü kutlamicamda napcam dimi..![]()
:queen: :queen:
yok canım zahmet etme sen yorma kendini :wiinkk:
ama illada yapıcam diyosan çikolatalı olsun mümkünse :queen:
:queen: :queen: :queen:
bişi yapmayın sen merveyide al yeşime gel boşver emreyi![]()
cem ya sorduğun soruya bak Allah aşkına sence kim çıkarmıştır..?? :silent: :cyclopsan
hep bu e-m-r-e nin işleri bunlar...
eski nicki neydi shadowhowking miydi neydi...