[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelsin bizde kutlayalım :mrgreen:

çalışsın serseri....

yeşim bunların böle dediğine bakma evde kek yok diye başımın etini yediler gece gece kek yaptırdılar...

aşkolsun ama cem pilotun yaptıgı kekte başka güzel napalım yani sırf o kekin hatrına geldik okadar yolu :p
hem biz istemedikki sadece kek yapmadın mı hııı neyse bizde kek yapmışsındır sandık başka sefere dedim agzımı burnumu egerek okadar :queen:

Anlaşıldı illa ki bi kek yapılacak yani :mrgreen:

Herkese günaydın..

Abi hiç sorma ya bu keşanda zaman geçmiyor hele birde motorsuz olunca burda hiç bişey yapamıyorum :pale:

a kardeşime bak üzülme allah istediğin her şeye sahip olmanı nasip eder inşallah,
cumartesi bende kınalı çamlık restorandaydım trakyanın havası gibi yok.

harbi şaka gibi :queen:
dogacak gün bulamamışmı merve hani dogsun sorun değilde yeşime gitcektik :p

aynen :mrgreen: sen yazdın ya hafta içi bir akşam diye dedim ki ya şimdi inşallah çarşamba yazmaz :queen: :queen:

Neyse size iyi eğlenceler diyeceğiz mecburen yada E-M-R-E ye söylesemde bişeyler mi yapsa çarşamba akşamına bilemiyorumm :silent: :silent:

aşkolsun ama cem pilotun yaptıgı kekte başka güzel napalım yani sırf o kekin hatrına geldik okadar yolu :p
hem biz istemedikki sadece kek yapmadın mı hııı neyse bizde kek yapmışsındır sandık başka sefere dedim agzımı burnumu egerek okadar :queen:

daha ne yapıcan...
dünde turgaya kahvaltı hazırladım kendi ellerimle...

Bana hepsi uyar şekerler :rendeer: program size ait ben lafımı ortaya koydum isyeten alır çarşamba günü bize gelir istemeyen çeker gider :queen:

Anlaşıldı illa ki bi kek yapılacak yani :mrgreen:

yok canım zahmet etme sen yorma kendini :wiinkk:

ama illada yapıcam diyosan çikolatalı olsun mümkünse :queen:

a kardeşime bak üzülme allah istediğin her şeye sahip olmanı nasip eder inşallah,
cumartesi bende kınalı çamlık restorandaydım trakyanın havası gibi yok.

hafta sonu özerin düzenlediği organizasyona katılmak istedim ama kısmet olmadı inşallah bigün bende trakyayı gezme fırsatı bulurum...:)

aynen :mrgreen: sen yazdın ya hafta içi bir akşam diye dedim ki ya şimdi inşallah çarşamba yazmaz :queen: :queen:

Neyse size iyi eğlenceler diyeceğiz mecburen yada E-M-R-E ye söylesemde bişeyler mi yapsa çarşamba akşamına bilemiyorumm :silent: :silent:

bişi yapmayın sen merveyide al yeşime gel boşver emreyi :p

Bana hepsi uyar şekerler :rendeer: program size ait ben lafımı ortaya koydum isyeten alır çarşamba günü bize gelir istemeyen çeker gider :queen:

benide biri çekip alsın size doğru :queen: :queen: :queen: Neyse neyse şaka tabi Yani zaten altı üstü bir tane görümce-ciğim var onun doğum gününü kutlamicamda napcam dimi.. :p :p :queen: :queen:

Son düzenleme:
benide biri çekip alsın size doğru :queen: :queen: :queen: Neyse neyse şaka tabi Yani zaten altı üstü bir tane görümce-ciğim var onun doğum gününü kutlamicamda napcam dimi.. :p :p :queen: :queen:

no coment :queen: :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar