[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese günaydınlar

2 gün girmedim 160 a fırlamış sayfa maaşallah bu gidişe garipçeye gidene kadar 250 300 sayfa olur herhalde :)

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet kızlar bu çarşamba akşamı bendeyiz gelirken keklerinizi böreklerinizi vs. yanınızda getiriniz zira yaşlı, hasta ve güzel bir kadınım ben :queen: Şaka bir yana gelecekler bana özelden mesaj atsın ki ona göre hazırlanayım :rendeer:

Evet kızlar bu çarşamba akşamı bendeyiz gelirken keklerinizi böreklerinizi vs. yanınızda getiriniz zira yaşlı, hasta ve güzel bir kadınım ben :queen: Şaka bir yana gelecekler bana özelden mesaj atsın ki ona göre hazırlanayım :rendeer:

olaamaazz ::eek:uups:: bu çarşamba yani 1 Nisan ne yazık ki görümcemin yani M-E-R-V-E nin doğum günü şaka gibi dimi :p :p

kanka ne gerek var hazırlıga geliriz duruma göre yapar yeriz aramızda yabancımı var :wiinkk:
yorma sen kendini :rendeer:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar