MANYETO sorunu cup

anladım abi peki bu buji dayanaması ne onu da bizahmet açıklarmısın

anladım abi peki bu buji dayanaması ne onu da bizahmet açıklarmısın

bujiyi çıkarıp onun yerine takabileceğin bir alet
Bujiden daha uzun silme demirden yapılma buji gibi dişleri var..
He bide şunuda söyliyim buji dayanaması ile yaparsan buji dayanaması pistona değeceği için pistona ve krank rulmanlarınada yuk bincek :)

bujiyi çıkarıp onun yerine takabileceğin bir alet
Bujiden daha uzun silme demirden yapılma buji gibi dişleri var..
He bide şunuda söyliyim buji dayanaması ile yaparsan buji dayanaması pistona değeceği için pistona ve krank rulmanlarınada yuk bincek :)

en iyisi havalı tabanca şak diye söker yani diyorsun sabitlemeye falan gerek kalmadan yani yoksa buji dayanaması gine lazımmı

çok teşekürle çok yardımcı oldun elin değmişken şu havalı tabancanın ne özelliği varki söküyor yani meraktan açıklarsan

iyi sağol teşekürler

ha bide bu somun ters diş midir yoksa normal saat yönünün tersindemi açılır

Son düzenleme:
kardeş vida ters diş değil saaat tönünün teraine açılır. havalı tabanca ile aç demelerinin nedeni o hızlı olduğu için krankın dönmesine fırsat kalmadan açılıyo. haa ben elli kez açtım havalı tabanca olmadan açılmaz değil. Mesela tanıdığın birinden yıldız bijon anahtarı bulabilirmisin

yıldız bijon anahtarı dediğim hani t şeklinde dört tane kafası ola bijon anahtarı varya işte ondan bahsediyorum. 17mm dir senin somun o anahtarda da 17 var. tak ona tut anatarın iki kulağından 1-2-3 de hızla küt diye vurur gibi çevir. ama sabırlı ol bunu defalarca yapman gerekebilir :) baktın olmadı tak anahtarı sıkıca bastır somuna doğru çağır birini yanına ve anahtarın koluna hızla vursun çekiçle hani anı bi tork uygula açarsın kesin. ama asıl mesele çektirme olmadan o miknatısı sömek çoook zor. ona bi teknik uydur yada sabırla yavaş yavaş çakiçle yanlardan tık tık tık vura vura gevşek ama hızlı vurma tık tık tık diye çok uğraşaaksın yani onu sökmek içi ama uğraş bence. yada uçuz i üç ayak çektirme al.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar