Mondial 150 ZAT Bu sorun kayıştan mı bir bakabilir misiniz?

Arkadaşlar mondial 150 ZAT motor aldım 1 yıldır kullanıyormuş adam, km'si 2.800 bin falan... İki bin sekiz yüz yanlış anlaşılmasın. :p Motora son gazı verince, kayış kopmuş gibi bir his oluyor... Yani boş vitesteki motora gaz veriyormuşsunuz gibi... Kayıştan mı acaba bu sorun? Motor yokuştan inerken sonunda 1 metre sürüklendim ama sağ tarafa düştüm motorada bişi olmadı çizik bile yok... Sabahları kalkışta titreme yapıyor çeyrek gazı geçtikten sonra kalkışta titreme kesiliyor. Kayışta sorun var sanırım pek anlamam, eğer öyleyse servise gidip değiştireceğim, 40 tl istiyorlar. :salut: Annem gelince para isteyeceğim malum öğrenciyiz, garantide yapmıyor sanırım... :p

Garantiyi yanıma alsam orada değiştirebilecekleri parça var mı? Veya parasız bakım yaparlar mı? :queen:

Şimdiden teşekkürler... :rendeer:

Arkadaşlar lütfen yardım edin, götüreyim mi servise, kayıştan mı :(((

Debriyaj balatasındanmış... Umarım sorun çıkarmaz, değiştirttim... :)

Son düzenleme:
Eğer elinde lokma takmın varsa götürme yoksa götür

Garantisi bittiyse sevise gerek yok bildiğin iyi bir usta varsa götür baktır sorun varda yaptırmazsan ileride dahada büyük bir dert açabilir.

Yaptırdım arkadaşlar sağ olun... Debriyaj balatasını değiştirdi,titreme v.s kalktı ama son gazda ya fan çalışıyor, ya da başka bir ses duyuyorum. 2.900 km'de parçalar kaç km'de açılır ve hız yapabilirim... :)

o motorun çoktan açılması lazımdı bak örnek vereyim ben motoru 11 de rektefiye yaptırdım(piston segman filan krak a inmedi) 11200 e kadar 50 yi geçmedim 11500 kadar 50-60 yeri geldiğinden 70 sonra 12000 e yaklaşırkende bas gitsin ama sonuna kadar değil şu anda 12800 de motor canavar gibi gayette açık gibi görünüyo ama ne bilim çevremdek çoğu 125 likleri tokatlıyorum ama adam rektefiye yaparken silindir kapağını filanda taşlatmıştı ondanda biraz hızlı gidebilir

Yaptırdım arkadaşlar sağ olun... Debriyaj balatasını değiştirdi,titreme v.s kalktı ama son gazda ya fan çalışıyor, ya da başka bir ses duyuyorum. 2.900 km'de parçalar kaç km'de açılır ve hız yapabilirim... :)

hız derken :silent:
a2
kask mont ve diğer korumalar mevcutmu :bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar