70's~80's kusagi buraya!!!

Arkadaslar yasadigimiz gecmisi ve ona dair olan olaylara nostalji penceresi acmak ve gecmisi(ortak gecmisi)paylasmak istedigim ayni kusak olan arkadaslar burada toplasalim ve ayni dilden konusalim istedim...
donemimize ait olaylar,reklam film,cizgi film belgesel vs.. muzik........hersey doneme dair.........

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Arkadaslar yasadigimiz gecmisi ve ona dair olan olaylara nostalji penceresi acmak ve gecmisi(ortak gecmisi)paylasmak istedigim ayni kusak olan arkadaslar burada toplasalim ve ayni dilden konusalim istedim...
donemimize ait olaylar,reklam film,cizgi film belgesel vs.. muzik........hersey doneme dair.........

Biz bir ara baya dalmistik bu muhabbete.
derin forum tarafindan yutuldu gitti.:)
Olaya Heidi ve Peter'den girip, Tom Mixten çikmistik.
1999 yilinin aralik ayinin 31. gunune kadar Uzay 1999 dizisinin gerçek olmasini buyuk umutlarla beklemistim.
Ama olmadi.
Hayallerim yikildi.
Bu nedenle Gorunmez adam, bilmem kaç milyon dolarlik adam ve Tatli cadi hakkinda konusmak istemiyorum.
Ceyar'la da küsüz.:)

Küçük evi ise hala seyrediyorum.:wiinkk:

Deli mavili ve horoz sizin için kısa bir araştırma yaptım..Keyifle okudum bazı repliklerde unutulmuyor :)

Cosby' ailesinden "ama Teo, oğğlummm" deyişi hala kulaklarımdadır.

Aşağıdaki bağlantıda çoğu mevcut

http://www.realfiesta.com/tv.htm

evet digerlerinede lutfen ozelden bu konuyu duyuralim en azi bilgi ve soyle gecmise bir yolculuk anlaminda o eskileri yad edelim yaw...bizi bizden baska kim anlar hem dimi...?ayni kusak...paylasimlarida farkli oluyor bence..okuldan gelir gelmez cantami ve paltomu firlattigim gibi tv karsisina gecip bunu izledigim gunu hatirlarim daha dun gib :)
http://www.dunyadinleri.com/video/resim/heman1.jpg

Deli mavili ve horoz sizin için kısa bir araştırma yaptım..Keyifle okudum bazı repliklerde unutulmuyor :)

Cosby' ailesinden "ama Teo, oğğlummm" deyişi hala kulaklarımdadır.

Aşağıdaki bağlantıda çoğu mevcut

http://www.realfiesta.com/tv.htm

cok tesekkurler harbiden bir film seridi olmus buldugun bu link.paylasim icin cok tesekkurler:rendeer:

Son düzenleme:
bende ziyaretçiler adında bir dizi vardı insan şeklinde ama içlerinde kertenkele var bunu hiç kacırmazdım orda bir kadın vardı diana adında o zamanlar ona aşık olmuştum :))) şöyle V işareti kullanıyorlardı

bende ziyaretçiler adında bir dizi vardı insan şeklinde ama içlerinde kertenkele var bunu hiç kacırmazdım orda bir kadın vardı diana adında o zamanlar ona aşık olmuştum :))) şöyle V işareti kullanıyorlardı

Aperatif olarak sıçanlarıda götürüyorlarmıydı :cherry::cherry:

karaşimşek yüzünden cumartesi günü 19 mayıs pravasına gitmemiştim:cherry:

yediğim lafın haddi hesabı yoktu

Dediğin gibi ah o kara şimşek yokmu bende çok kaçmışımdır derslerden 1987 yıllarıydı ne muhteşem diziydi:cat:

o zamanlar atari ,pc yoktu tabii,

telli arabalar vardı hatırlayan varsa eğer,bir metre kadar tel örgünün ucuna bir direksiyon ve vites kolu takardık.

mahallede deli gibi dolanır dururduk:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kader kısmet diye bir folyo kazıma oyunu vardı ,bana hep kısır çıkardı:p

Mor misketer vardı 5'lik, ben de 1'lik renklileri cam boyasıyla boyayıp yuttururdum mor diye:queen:

70-80 kuşagının yaşadıklarını düşünüyorumda o kuşakta olmak istemezdim. Zor bir kuşak....

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Rulmandan araba yapardik.
Bilyeli teker derdik.
Tabii bu sansli olanlar için geçerliydi.
Genellikle eski çikma lastikleri çevirerek eglenirdik.:)

5_T4889dd56b1f30.jpg

buda benden olsun
siz hastalığı o zamandan kapmışsınız ondan motosiklet hastasınız
hastasınız siz hasta:cherry:
5_I47ee1daf058a9.jpg

5_I47f410f559f89.jpg

5_X47ead4efbb039.jpg

not:ilk seri turbo sakızı 88 de çıkmış yanlış öğrenmediysem

Son düzenleme:
Vallahi oyuncak araba bile lüx tü o zamanlar rahmetli dayım vardı ağaçtan arabaya benzer oyuncak yapardı onada iki gün uğraşırdı. Bugün hiç bir çocuğun beğenmediği veya 1 tl ye 2 tl ye alınan plastik araba oyuncakları ozaman hayaldi olanlarada gıpta ile bakardık .Ver biraz oynayalım deyince vermez. Sonra kavga çıkardı aaaaahh şimdiki çocuklar çok şanslı ...Bizim oralarda gökırmak vardı yazın gökırmağa yüzmek için yürüyerek iki saatte giderdik. 1saat yüzmek için iki saatte dönüş tam 4 saat yollarda olurduk peh...Şimdiki çocuklar internet cafeden çıkmıyor .Bırak onu oğlum bakkaldan ekmek al gel deyince ablam gitsin diyorlar yeni nesilde üşengeçlik var...Vallahi 10 11 yaşıma gittim ........................:cat:Gerçekten güzel topic olmuş:cat::cat::rendeer:

70-80 kuşagının yaşadıklarını düşünüyorumda o kuşakta olmak istemezdim. Zor bir kuşak....

Neden oyle dediniz?tihandim haaa...

Vallahi oyuncak araba bile lüx tü o zamanlar rahmetli dayım vardı ağaçtan arabaya benzer oyuncak yapardı onada iki gün uğraşırdı. Bugün hiç bir çocuğun beğenmediği veya 1 tl ye 2 tl ye alınan plastik araba oyuncakları ozaman hayaldi olanlarada gıpta ile bakardık .Ver biraz oynayalım deyince vermez. Sonra kavga çıkardı aaaaahh şimdiki çocuklar çok şanslı ...Bizim oralarda gökırmak vardı yazın gökırmağa yüzmek için yürüyerek iki saatte giderdik. 1saat yüzmek için iki saatte dönüş tam 4 saat yollarda olurduk peh...Şimdiki çocuklar internet cafeden çıkmıyor .Bırak onu oğlum bakkaldan ekmek al gel deyince ablam gitsin diyorlar yeni nesilde üşengeçlik var...Vallahi 10 11 yaşıma gittim ........................:cat:Gerçekten güzel topic olmuş:cat::cat::rendeer:

o zaman an'i yasa....:rendeer::cat::queen:

En populer oyun=Renkli istop,kukali saklambac(genelde hava kararinca yaz geceleri gec saatlere kadar oynardik eve girmek bilmezdik ust bas toz pislik ayaklar camur terle karismis),kisa don giyerdik,yerden yuksek,uzun esek,ucurtma,en gozde oyun cadi idi bilen varmi bilmiyom amawizard diye bir oyundu jeton alirdik harcligimizla,dersden kacar atariye giderdik :)

Son düzenleme:
Commodore 64'de out run, buggy boy, makinede ise bir uçaklı oyun vardı Fuel 'leri toplayıp nehirden giderdi ,nasıl uçak anlamamışımdır kara üzerinde uçamaz:queen:

river_raid.gif

river raid
hocam oyun buydu daha çok c 64 oyunu var ayrı topic olur bu c 64

Riwer Raid ya nasıl da unutmuşum:pr: Ya Adanalı, bu C64 oyunlarını Pc'de nasıl oynuyorsunuz,geçen yükledim çalışmıyor.
C 64'ün jeostiği kaldı bir, atmışlar benden izinsiz, bununla Pc oyunu oynanılır mı:silent: çıt çıt süper durumda:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar