Motor aldıııııııım...

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah kaza bela vermesin. ha aldım ha halıcam ha alıyorum ha ruhsat cıkıyor derken sonunda kavuştun motoruna sen isteyene kadar da ayrılmazsın(Terra 125 alıncaya kadar) inşallah!!! Artçı olma devrin bitti artık gezilere planlarına başlıyalım ne dersin:mrgreen:
Bu arada motor da güzel duruyo her ne kadar benim yavru ceylan kadar karizmatik olmasada:p:queen::queen:

Sen bir tanesin ya:rendeer:planlara başlayalım tabiki.Bu arada senin yavru ceylanla benimki arasında kulvar farkı var hatırlatırım, her biri kendi sınıfında güzel motorlar, tabiki seninki sınıfında daha güzel :cat: Söylemeyi unuttum yorum için teşekkür ederim.:rendeer:

hayırlı olsun reşit19 kardeşim...iy günlerde kullanmak nasip olsun...tekerin düz bassın..bu arada sadece ben mi gördüm ama bu motorun sanki kuyruğu biraz eğri gibi :D Doğrultmak lazım bence :D

Hayırlı uğurlu olsun...
Geziye katılmak için mootrunu zorlayıpta rodajı tamamlamaya çalışma...
Rodajını doğru zamanlama ile yapmanı tavsiye ederim. Yoksa rodajı yaptım sanırsın fakat yanlış rodajla çok motorda sonlar çıkmaktadır..

vay be helal olsun valla usta kazasız belasız sürüşlerini dilerim hayırlı olsun bu arada motorun cok güzel cok yakısıklı :)

Mersin İl Temsilcisi
makina tatlı görünüyor ama 6 yıl yalvarmanın sonunda ( yaşını bilmiyorum ) mücadelenin galibi olduğun için ayrıca tebrik ediyorum seni. ama 6 yılın sonunda vitesli bişeyler beklerdim açıkçası...

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

Hayırlı olsun, Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin..

makina tatlı görünüyor ama 6 yıl yalvarmanın sonunda ( yaşını bilmiyorum ) mücadelenin galibi olduğun için ayrıca tebrik ediyorum seni. ama 6 yılın sonunda vitesli bişeyler beklerdim açıkçası...

Yaşım 19, ilk defa motosiklet kullanıyorum.Onun için vitesli seçimi yapmadım.Bir iki yıl bununla devam etmeyi düşünüyorum.:rendeer:

hayirlis olsun kazasiz belasiz kullanirsin insallah

hayırlı olsun kazasız belasız binmeyi sana nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun....

vay be helal olsun valla usta kazasız belasız sürüşlerini dilerim hayırlı olsun bu arada motorun cok güzel cok yakısıklı :)

Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin...

Hayırlı,uğurlu olsun. Kazasız belasız bol km'ler.

Hayırlı uğurlu olsun...
Geziye katılmak için mootrunu zorlayıpta rodajı tamamlamaya çalışma...
Rodajını doğru zamanlama ile yapmanı tavsiye ederim. Yoksa rodajı yaptım sanırsın fakat yanlış rodajla çok motorda sonlar çıkmaktadır..

Tavsiye için teşekkür ederim

Allah cc Kaza Bela Vermesin Karde$im...

Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.

allah kaza bela vermesin sağlıcakla binersin inş

hayırlı olsun reşit19 kardeşim...iy günlerde kullanmak nasip olsun...tekerin düz bassın..bu arada sadece ben mi gördüm ama bu motorun sanki kuyruğu biraz eğri gibi :D Doğrultmak lazım bence :D

Bende farkettim, bakacağız bir çaresine.:wiinkk:

allah nazardan saklasın,
kazasız suruşler dılerım...

hayırlı olsun... kazasız keyifli sürüşler inşallah ...:)

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar, zaman ayırıp yorum yazdığınız için:rendeer: :rendeer: :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar