Motor aldıııııııım...

hayırlı ugurlu olsun arkadaşım kazasız belasız kullanmanı dilerim....

garipçe gezisine umarım rodajı biter motorun ama bitmezsede üzülme daha çok geziler olur yaz yeni başlıyo bu sadece ısınma gezisi :p

Hayırlı uğurlu ola allah daha iilerini nasip ede kardeşim.... Sen şimdi TV kumandası gibi o koltukdaki plastik korumayıda çıkarmassın :)) temiz bak bakımlarını zamanında yaptır ve çok dikkatli ol ...

teşekkür ederim.Yırtıldığı zaman çıkarmayı düşünüyorum:cherry: Elimden geldiğince dikkatli olmaya çalışacağım.:rendeer:

hayırlı ugurlu olsun motorun kazasız belesız kullanırsın inşallah

İnş, teşekkür ederim

hayırlı olsun yakışıklı alet güzel bak makinene

sağolasın.

hayırlı ugurlu olsun arkadaşım kazasız belasız kullanmanı dilerim....

garipçe gezisine umarım rodajı biter motorun ama bitmezsede üzülme daha çok geziler olur yaz yeni başlıyo bu sadece ısınma gezisi :p

ilk önce teşekkür ederim.bir sorum olacak.geziye kadar rodaj bitmez ise gezideki ortalama hız ne olacak. çünkü 60 ı geçmemem lazım.:silent:

Son düzenleme:
Kask, mont, eldiven, dizlik,sırt koruma ve ehliyetimi motosikletimi almadın önce aldım.:cat:

işte tüm genç kardeşlerimize örnek olaması gereken bir motosever ......hayırlı ugurlu olsun yeni motorun ilk 2bin km. tedbirli ve sakin kullanım tercih etmeni öneririm kardeşim,şehiriçi trafikte pişene kadar sabirli olasın :rendeer: :rendeer:

işte tüm genç kardeşlerimize örnek olaması gereken bir motosever ......hayırlı ugurlu olsun yeni motorun ilk 2bin km. tedbirli ve sakin kullanım tercih etmeni öneririm kardeşim,şehiriçi trafikte pişene kadar sabirli olasın :rendeer: :rendeer:

Teşekkür ederim.Tavsiye için ayrıca teşekkür ederim.:rendeer:

hayırlı olsun motorun dolu kaskın kafanda olsun.bende motoru değiştirmeden önce rokko kullanıyordum valla harika motordu yaaa.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun kazasız sürüşler...

hayırlı olsun motorun çok yakışıklıymış modeli ne acaba daha önce rastlamadım galiba bu modele ???

allah kaza bela vermesin güle güle kullan farın ve yolun daima aık olsun

kartallı kardeşim hayırlı uğurlu olsun bende pendkliyim kazasız belasız süresin

Kardeşim hayırlı uğurlu olsun inşallah. Allah kaza bela vermesin. ha aldım ha halıcam ha alıyorum ha ruhsat cıkıyor derken sonunda kavuştun motoruna sen isteyene kadar da ayrılmazsın(Terra 125 alıncaya kadar) inşallah!!! Artçı olma devrin bitti artık gezilere planlarına başlıyalım ne dersin:mrgreen:
Bu arada motor da güzel duruyo her ne kadar benim yavru ceylan kadar karizmatik olmasada:p:queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar