arkadaşlar dijital göstergeden memnunum artık tavsiye edebilirim herkese kullanımlarımda hiç bi problem olmadı uzun yolada gittim çok güzel hesaplamalar yapıyor ortalama yolculuk sonunda ortalama hızınızı ne kadar zaman yol yaptığınızı kaç km yaptığınızı max gördüğünüz hızı bide saat özelliği var ben son 154 km/h hız gördüm 150 civarında dahi hiç saymamazlık yapmadı ben okuyamaz diye düşünüyodum o kadar hızlı dönerken ama tıkır tıkır sayıyo herşey yolunda :wiinkk:
arkadaslar bu km saatini almak için gittiğim yerde son hızını sordum ve ekranda iki hane olduğunu hızının muhtemelen 99 km/h ı gecmeyeceğini söylediler bende almadım.ancak internetten arastırdığımda o iki hanenin yanında 1 rakamı şeklinde bir hane daha gördüm.sizce son hızı 199 km/h mıdır??almalımıyım:silent:
km saatinin markası Sigma Sport BC-906
bende bir cin malı kilometre saati aldım cin malı saati olduğu içinmi acaba teker beş defa döndüğü zaman 1 metre yazıyor yani 0.001 ayarlarını girdim katologunda 26 inc için 20 90 yazıyordu benim tekerleğimin dış capı 2 metre bir türlü aldığım cihazı calıştıramıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var cycle computer marka...
arkadaşlar bu digital km saatleri su geciriyormu suya dayanıklı mı bende almayı düşünüyorum yağmurlu havalarda ne yapacaz:silent:
ucuz (10-20 tl lik ) bisiklet km saatleri düzgün calısmıyor motorsiklette,motor calısmaya basladımı gösterge sapıtıyor
ben sigma mc 8 kullanıyorum yaklasık 1,5 senedir ,
bisiklet için olanlar ise motora uygun degildir
(Diğerlerinde hız sınırı 100 km. Ayrıca kabloları kısa çıkıyor.
Kablosuzlar motosiklette gidon ve teker mesafesi 60 cm yi geçtiği için çalışmıyor. (Jant tellerinin orta kısmı ve gidon arası)(yeşil bisikletten gürsel beyden alınan bilgi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 ----------
sigma mc 8 kullanıyorum , şuana kadar su geçirmedi , suya dayanıklı , (motorsiklet hep acık havada üstü acık olarak durmakta)
ucuz (10-20 tl lik ) bisiklet km saatleri düzgün calısmıyor motorsiklette,motor calısmaya basladımı gösterge sapıtıyor
ben sigma mc 8 kullanıyorum yaklasık 1,5 senedir ,
bisiklet için olanlar ise motora uygun degildir
(Diğerlerinde hız sınırı 100 km. Ayrıca kabloları kısa çıkıyor.
Kablosuzlar motosiklette gidon ve teker mesafesi 60 cm yi geçtiği için çalışmıyor. (Jant tellerinin orta kısmı ve gidon arası)(yeşil bisikletten gürsel beyden alınan bilgi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 ----------
sigma mc 8 kullanıyorum , şuana kadar su geçirmedi , suya dayanıklı , (motorsiklet hep acık havada üstü acık olarak durmakta)
ne yapcaz peki:silent:
ben bunların saglıklı olcum yaptıklrından suphelıyım..
http://www.motostyle.org/ elektronik cihaz bölümünde
http://www.yesilbisiklet.com/pazar/kategoriler.asp?p_cat_id=4&p_cat_NAME=AKSESUAR-TAM%DDR
yukarıdaki adreslere e-mail veya telefon ile sorarak ürünün olup olmadıgı veya temin edip edemeyecekleri hakkında bilgi alabilirisiniz
http://www.motoraid.eu/shop/product_info.php?products_id=2139&language=en