Motosikleti üzerini almıyor ne yapmalıyım ?

En garantisi git bi polis memurundan bilgi al.Elimde noter satış sözleşmesi var de.Ne yapmam gerekiyor diye bi sor.Onlar gerekli bilgiyi sana verirler zaten.Olmadı en son çare çalıntı ihbarı ver ve motorunu yakalat.

savcılığa dilekçe ver..
söz konusu kişi ile bu tip bir iş yaptık , şahıs sözünde durmuyor ben mağdur durumdayım şeklinde ..
senin hakkını bırak devlet arasın.
polise çalındı şeklinde ihbar da bulunursan , çalınmadığı ve konunun anlattığın gibi olduğu ortaya çıkarsa bu sefer de iftira olayından sen suçlu çıkarsın ...
söz konusu kişi o anda senden şikayetçi bile olabilir ..uğraşırsın sonra...
zaten büyük bir hata yapmışsın ..hata daha da büyümesin ,kendin çözmeye çalış....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Banka kredisiyle birine motosiklet aldık.Ta en başından ödemeler bitince motoru üzerine alacaksın dedim.Kabul etti.Kredi benim adıma çıktı fakat ödemelerini o yaptı.Ruhsat benim üzerime.Taksit ödemelerini bitirdi.Bir kaç ay bekledikten sonra motoru üzerine alması için konuştum.Tamam tamam deyip geçiştirdi.Bir değil 2 değil en 5 kez dememe rağmen motoru üzerine almadı.Motorun ruhsatı bende.

Şimdi karakola gidip görüldüğü yerde trafikten men edilmesi için veya otoparka çekilmesi gibi bir uygulama varmı ?

Bu işlemi habersiz yapacağım artık.Çünkü onca üzerine al dememe rağmen beni dinlemedi.Hak etti artık...

bu nasıl bı iş anlamıyorumki....
bende tam tersi adamlara yalvarıom şunun satısını verın dıye...onlar vermıo...ruhsat bende muayene yok ssk yok..bı yakalanırsam baglayacaklar motoru...ondan korkuyorum.....

sen vermek ıstıon o almıo...
ben ıstıom onlar vermıo.... :queen::queen::queen:

ülkemizde uygulanan bu 2 başlı ve aşırı pahalı araç satış sisteminin acilen değişmesi lazım..

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
eğer motorun ruhsatı ve plakası sende ise ve paranıda aldıysan doğruca trafiğe git motoru hurdaya çıkar bölece plaka ruhsat sorumluğundan kurtulursun ,alanda binsin öle yakalanana kadar yakalandığında kapatırlar motorunu enayinin

eğer motorun ruhsatı ve plakası sende ise ve paranıda aldıysan doğruca trafiğe git motoru hurdaya çıkar bölece plaka ruhsat sorumluğundan kurtulursun ,alanda binsin öle yakalanana kadar yakalandığında kapatırlar motorunu enayinin

başıma böyle bir durum gelse,ilk yapacağım iş:cat:

motorunu satarken eğer 1 ay kadar bekleme süresi istiyor ise bır şahıs,
kesınlıkle bır yedek anahtar yaptır ve kenara koy,
baktınki uzun süre almıyor ise motoru üzerine,
gıt ve çek motorunu evının önüne,
sonrasında git polıs ile al ruhsatınıda bır gün:D

bak nasıl alacaktır üzerıne:D

Bunlara hiç gerek yok sonucta arkadaşındır papazlık olursun.
Topu icra dairesine at.
Nasılmı... Aracı üstüne alacak kişiye deki,arkadaşım başımda büyük dert var kredi çektim ödeyemiyorum,mal beyanında bulunmam icin tebligat geldi senin motorunun başına gelecek var aracı üstüne hemen almazsan olacaklardan sorumlu değilim bak bakalım n biçim tutuşur:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar