Honda Honda Ses Dylan 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ps150 Dylan kadar seri değil bizzat şahit oldum,ama Ps150'dede olağanüstü kalkış söz konusu...:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet aynı ama teknik özelliklerde tork açısından biras fark var...

Ayrıca enjeksiyonlu motosikletler diğer motosikletlere göre biras ağır kalkar...

Tabii bu scooter'larda geçerli...:)

Arkadaşlar, 2006 model Honda Dylan ın kullanım kılavuzu ve servis kılavuzunu arıyorum. Yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa şimdiden teşekkür ederim.

CBA

bu konuda pek yardımcı olamayacam ama konumuzda sizide aktif olarka görmek isteriz...

arkadaşlar bu akşam saat20;45 te motorum çalınmıştır evimin önünden park halindeydi anahtarı ruhsatı bende plakam34 EB 8652

arkadaşlar bu akşam saat20;45 te motorum çalınmıştır evimin önünden park halindeydi anahtarı ruhsatı bende plakam34 EB 8652 GÖRENLERİN ŞU TEL,bildirmeleri rica olunur.05553516151

Son düzenleme:
Cok gecmıs olsun arkadasım.işallah bıran once hasarsız sekılde bulunur.Şeref

Lailaheillalah bu nasıl iştir yaaa, nasıl cesarettir ya, nasıl yapıyorlar da başkasının malına namusuna göz dikiyorlar, Allah sabır versin kardeşim çok üzüldüm inşallahj malına zarar gelmeden bulunur çalanlarda hak ettikleri cezalara çarptırılır. ALLAH (c.c.) kimseye böyle bir bela vermesin, çok geçmiş olsun..

Son düzenleme:
vay be mutlu n hevesle almıstın motoru henüz taksitleri bitmeden satıyorsun

umarım senin için hayırlısı olur nişanlıyı üzmemek lazım:)

hayırlısı olur Iyişallah daha 3 taksit var oduyorum :mrgreen:

Tabii nişanlımı uzmemek lazımda :) bu motoru almadan oncede sonrada maxi scooter gorunce ozellikle Burgman 400 yok mutlu bu motoru satıyoruz diye başlıyordu ha deseydim 5-6 ay once satmıştım. ama bende trafikte cevik ufak ama guclu motor seviyorum, sevmeme sebeb arkadaşımın gilera runner sp180cc motoru olmuştur 1 tur attım sonra 1 tur daha 1 daha derken ben benzini fullerim diyerek bayagı kullanmıştım superdi ya ruya gibi...

Ramazan, geçmiş olsun kardeşim.

İnşallah tez günde bulunur motorun. Üzüldüm gerçekten ama Allah sana sağlık versin. Gönlüm ve dualarım seninle, bulunacak inşallah geçmiş olsun tekrar

teşekkür ederim tüm arkadaşlara karakaş abi senin motorunda hayırlı olsun abi napalım başa gelen çekilir çok da alışmıştım onsuz ne yapacağım bilemiyorum her yere motorla gidiyordum yandık abi iett ye mahkum olmak zorunda kalıcaz bi müddet.

teşekkür ederim tüm arkadaşlara karakaş abi senin motorunda hayırlı olsun abi napalım başa gelen çekilir çok da alışmıştım onsuz ne yapacağım bilemiyorum her yere motorla gidiyordum yandık abi iett ye mahkum olmak zorunda kalıcaz bi müddet.

Ramazan sağol kardeşim, ama senin çalınma olayın olunca benim yeni motorun keyfini unuttum kardeş. Ama şunu da unutma ki Kul bunalmayınca Hızır yetişmezmiş, Allah hayırlısını nasip etsin, dualarımız seninle İnşaallah....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar