Yolda vites pedalı koparsa?

valla benim motorum roadstar 250 ve ben 3 viteste kaldırdım demekki olmucak iş degilmiş :cat:

Zaten konu mecburiyet durumundan buraya kadar geldi. Tabii ki değil 3'te 2'de bile yazık...

Geçmiş olsun diyen bütün arkadaşlara ayrı ayrı teşekkürler...

Bende bozkızıl atmaca.. Hemşerum nasilsun ? İyisimi motosikletine zamanında bakım yaparsan böyle durumlar başına hiç gelmez..

bi keresinde bende 3. viteste kaldırmıştım üstelik artçımda vardı:)

Motoru alalı 2 hafta oldu. 2. el aldım. Daha önce oraya uyduruk kaynak yapmışlar. Osmanba arkadaş.

Doğrudur mirty kardeş. Konuşan kendi adına konuşuyor.

Son düzenleme:
geçmiş olsun.... herhalde meafe uzak diildi fazla düşünmedin ayak marşını aklına gelirdi bence....

ferhat usta üsküdardaki ferhatmı :silent:

Evet.. Aparat arkadaş doğrudur....

geçmiş olsun.... herhalde meafe uzak diildi fazla düşünmedin ayak marşını aklına gelirdi bence....

Bu konuda bilgim yoktu. Daha önceki 2 motorum; Yamaha Aerox ve Suziki 650 DR de böyle bir imkan yok. Keeway Süperlight'i 2 haftadır kullanıyorum, bu tecrübeyi bu yüzden bilmeyen arkadaşlara aktarmak istedim zaten.

Son düzenleme:
oncelıkle gecmıs olsun yapacak bırsey kalmaz artık 3 vıteste kalkarız yolda kalırsa ne yapalım en fazla balatayı yerız o kadar :cherry:

Benimde Vites Kolu Kırılmıştı Benim Vites Kolu Ciftli olduğu İçin 1. Ci Kırılmıştı Geri Vitesle iLeRi Geri yapıyodum Ayakla :D

3te kalkmaz kardeş.50 motor kullnsanda nafile:cherry:dediği gibi yokuş aşa tamam

benim basıma geldi 4.viteste dur kalk bile yapmak zorunda kaldım cbf150yle her turlu kalkar o motor frktmz vites falan sen napıcagını bil yeterki:wiinkk:

buarada yol bırak yokusu duz bile sayılmazdı:queen:

Sana 6.ci Vitesste Bile Kaldırırımm motoruu.. ÖLçü Sadece Debriyaj Ve Gaz Verme oLayında.. bunu AyarLaa Motoru Baymadan, Bogmadan Vede Bayıltmadan KaLdırabilirsin...

:cat::cat:

3te kalkmaz kardeş.50 motor kullnsanda nafile:cherry:dediği gibi yokuş aşa tamam

Ben Bir Ara Deneme Amaçlı Tek Tek Viteslerde Kalkmayı Denedim Ve Hepsindede Başarılı Oldum Boğmadan Baymadan Stop Ettirmeden Motoru 5 Vitestede Kaldırdım :) Kaldırmasını Bİlceksin..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar