Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Arkadaşlar merhaba uzun zamandır burayı takip edemiyorum beni tanıyan tanır ;)

Bende buradaki bir çok insan gibi YBR125 kullanıcısydım. 2 Hafta önce XT660R edindim kendime ve borca girdiğim için YBR'mi satmak durumunda kaldım. Acil paraya sıkıştığım için fiyatı düşük tuttum yoksa YBR 1600 lira'dan çok daha fazlasını verir kullanıcısına.

Motor ilanı'nı Sahibinden'e daha koymadım önce burda yazayım en azından değerini bilen birilerine gitsin istiyorum.

2004 model mavi renk 37000 km de bakımlarını hiç aksatmadan yaptırdım. Ekstra'dan 4'lü flaşör, koruma demiri ve depo kılıfı var. Düşmedim desem yalan olur çünkü her motorcu düşüyor. Değişen parçası sadece ön çamurluk ve aynalarıdır onlarda orjinal parçalarıyla değişti. Lastikler tubeless yaptırıldı ve IRC marka lastikleri var yaklaşık 9000 km de. Motora yapılması gereken hiçbir masraf yok.

İstediğim fiyat 1600 lira. Pazarlık payı sembolik olur. 2004 kasa YBR leri bilen bilir ne kadar sağlam olduğunu.
Yanlış anlamayın YBR ilk vitesli motorum değil , acemiliğimi attığım motor değil yani.

dsc0300mediumul9.jpg

dsc0343mediumbk5.jpg

dsc0347mediumim4.jpg

dsc0741mediumhp7.jpg

Son düzenleme:
Dün akşam yapmış olduğum "Ürünlü Kalesi Kalıntıları" gezintimin fotolarını sizlerle paylaşmak istedim.

Son düzenleme:
yahu kardeş sen kiminle geldin fuara niye görüşemedik?
a. rıza abiler vardı onlarla mı geldin?

Sabah namazını eyüp sultan camide kıldık. ordan fuar alanına saat 07 de geldik. tunçbilek belediye spor yazıyodu arabada. saat 15 00da geri döndük 19 kişi geldik. arıza abilerle

dostum onun eşi var ve yavruları doğmak üzere..artık yavruları için bi güzellik düşünürüz.....

abi şaka demiştim zaten de
ben de tavşan besledim bi ara çok şeker hayvanlar
parmağımı bir ısırışı vardı
çok yavruluyorlar sık sık 40 güne bir farklı bir hayvan
30t409g.jpg

bu da iyi besilisi:queen:

Dün akşam yapmış olduğum "Ürünlü Kalesi Kalıntıları" gezintimin fotolarını sizlerle paylaşmak istedim.

kardeş güzel bir gezi olmuş benim bir ricam var.
motorun önündeki koruma camı nereden aldın kaça aldın işe yarıyor mu nasıl neden niçin gibi sorularımı cevaplarsan minnettar kalırım.
:cherry:

Sabah namazını eyüp sultan camide kıldık. ordan fuar alanına saat 07 de geldik. tunçbilek belediye spor yazıyodu arabada. saat 15 00da geri döndük 19 kişi geldik. arıza abilerle

biz geç geldik 12 30 gibi demek ondan görüşemedik.
neyse burada görüşrüz artık.
bir türlü tanışmak nasib olmadı.

kardeş güzel bir gezi olmuş benim bir ricam var.
motorun önündeki koruma camı nereden aldın kaça aldın işe yarıyor mu nasıl neden niçin gibi sorularımı cevaplarsan minnettar kalırım.
:cherry:

Dostum , daha önce forumun 405 ve 406'ncı sayfalarında motosikletimle ilgili detayları açıklamıştım:cat: Farklı bir bilgi istersen seveseve açıklarım.

arkadaşlar fuara biz 1030 vardık...kapıların açılmasıyla içeri daldık..ybr tayfASINI göremedik..12-30 gibi çıktık......

siz taksiyle falan mı geldiniz. ben tavşanlıdan bi hoca motosiklet i gördüm. başka kimseyi görmedim

yok anaokulu otobüsüyle geldik :p
18 kişi falandık sabah namazlarını arifağa camiinde kılıp yola çıktık. akşam namazını feribot iskelesinde kıldık. döndük.
yolda tam 4 mevsim yaşadık.
çıkışta yağmur vardı, domaniç dağında araba çıkmadı yerde kar var ve kar fırtınası vardı. zincir taktık öyle devam ettik. denize indik yakan bir güneş vardı sonra yağmur sonra güneş ve en son dönüşte orhaneli civarında yine kar vardı biraz.
arabamızın üzerinde kocaman ANAOKULU falan yazıyordu. ama şöför abimiz hakkını verdi yolun.

motorum için bunu beğendim sipariş ettim 100 TL

geleceğin şeysi işte...

rulmanları temin anlamında ben ayarlayabilirim hala aklında dursun

sana nsk nin tanesine 20 lira mı demişlerdi çiftine 40 lira çok demişler

hacı senden temin etcez zaten rulmanlari ya merak etme sen benden haber bekle ben sana havala ederim sen kargoya verirsin:cherry::cherry::cherry:

şu teker rulmanlarının çapı numarasını bilen varsa verebilirmi?

alalım iki tane evde dursun canım sıkıldığı bir ara değiştiririm:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar