C.tesi Gezi Vaar!!!

walla 300 den aşağıysa gelmem :cherry::cherry::cherry::cherry:

hocam motor rodajda ondan sordum :p:p:p

Herkes en yavaş gidene ayak uydurur, aksini düşünen varsa çıkar teme gazlar bizde arkasından en fazla vah vah deriz.

Artık üzülmekten başıklık kazanacağız nerdeyse...

geçmiş olsun üzüldüm... düzelirsen beklerim tabii birlikte gideriz

Teşekkür ederim.Kendimi iyi hissedersem mutlaka sizinleyim.:cat:

matpcy hocam ortalama kaç km hızla gidilecek bilgi verebilirmisin...

Hocam benim motorda rodajda,eğer arkadaşlar hızlı gitmek isterse birlikte 70-80 arkalarından gideriz.O mevkide tüm güzergahları biliyorum.Bide arayollardan gidersek motorları zorluycak süratlere zaten çıkabileceğimizi düşünmüyorum.

Teşekkür ederim.Kendimi iyi hissedersem mutlaka sizinleyim.:cat:

Hocam benim motorda rodajda,eğer arkadaşlar hızlı gitmek isterse birlikte 70-80 arkalarından gideriz.O mevkide tüm güzergahları biliyorum.Bide arayollardan gidersek motorları zorluycak süratlere zaten çıkabileceğimizi düşünmüyorum.

sen gelemezsen ne olacak hocam :salut::salut:

70-80 gidebilcemmi hiç sormuyon :cherry::cherry:

arkadaşlar birde menzil kaç km???

gidiş dönüş..

Son düzenleme:
yapmayın etmeyin motorlar daha rodajda:mrgreen: alper siz o gün iyi gazladınız var ya, yetişemedim, yada gaza basmadım :cherry:

sen gelemezsen ne olacak hocam :salut::salut:

70-80 gidebilcemmi hiç sormuyon :cherry::cherry:

Camia'da yeni olduğunu tahmin ederek yazıyorum:cherry:;Gezi olduğunu duyan ve gidebileceği mesafeyi gözüne kestiren hiçbir motorcu çağrıyı reddedemez:).Ha başka bi engel çıkarsa bilemem ama grip benim için pek engel değil.Zaten 4 gün daha varki kendime gelirim o zamana kadar.Vede gideriz ufak ufak.Neredeyse 4 senedir bu sitedeyim (üye olmadan önce yaklaşık 1 yıl takip ettim) ve hep yavaş gurupla gittim.Max süratimiz 60km/h'dı.Ya gurup sonu yada gurup lideri oldum ve insanları bir arada tutmaya çalıştım.Motorumu değiştirdim fakat süratim değişmeyecek anladığım kadarıyla:cherry:.Yani Sen kafana takma 40-50'de gideriz:cat:!

eger calismazsam bende gelmek isterim.. sizlerle tanismak ve beraber turlamak kulaga guzel geliyor.. soylediginiz gibi 60-80 civarıysa benim motorda yürüyebilir sizinkilerle..

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Motorumda egzos sorunu var , halledebilirsem cumartesiye kadar bende gelicem

Geziye katılacak olan arkadaşlara kazasız belasız yolculuklar dilerim.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar