Givi Cocuk Koltugu,

Givi firması, ürettiği çocuk taşıma aparatı “S650 - Child’s Chair” ile küçük yolcularınızın güvenliğini ve konforunu bir kademe arttırıyor.

“S650 - Child’s Chair” pek çok yaygın sukutır modeline uyumlu. 5-8 yaş arası çocuklar için geliştirilen sistemde siyah renkli köpük poliüretan ve metal kullanılmış. Sistem hakkında detaylı bilgi almak için www.givi.it sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Moto Aktüel
Online Motosiklet Bilgi Kaynagı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harika oğlumu rahat motosiklete bindirebilirim. elint teşekkürler.

teşekkürler paylaşım için.çok işe yarayacak bi güvenlik elemanı yapmışlar.gönül rahatlığıyla çocuklarıyla gezebilir ebeveynler artık

bununda yan sanayiisi cıkar artık bin bir çeşit marka güvenipte ben yeğenimi kardeşimi oturtmam onun üzerine

hehe harikaymış bu yaw. :) benim çok hoşuma gitti şimdiden hayeller kurmaya başladım :D

diyelim motoru devirdik cocukla birlikte mi gitcek motor diyelim sarampolden yuvarlandık yada denize dustuk :S cok sacma bişiy gibi geldi bana ..

bindirmicen olcak bitcek o zaman :wiinkk:

dostum ben motoru yatırdıgımda motordan ayrılarak kurtuldum ve motoru kamyon biçti şimdi cocugu motora sabitlersen savrulmasından daha tehlikeli mantıgım bunu söylüyor kendi görüşüm:wiinkk: benim yorumum cıkan ürünle ilgili idi gayetde olursa cocugum bindiricem motora ve yeri geldigindede motordan ayrılması gerektiginide ögrenicek ama söyle bir sorun varki senin yorumun direk benimle ilgili ve okuyan insanlara bir faydası olmucak. direkt bireye yönelik paylasımcı olmayan yorumlar coplugune donücek en sonunda forum ..

:wiinkk:

Sabitlendiğini nereden çıkardınız ki?
Hem motorunuz şarampole uçtuğunda artçınız da mı onunla beraber gidiyor :)

kemerle sabitlenmiyorsa gimiyodur tabi dogal olarak :) beni rahatsız eden bir urunle ilgili olumsuz bir yorum yapıldıgında birisinin alma ozaman demesi kimi ilgilendirir işime gelmiyosa almamda bindirmemde kimseyi ? ülkemde bir cok seyden şikayetciyim vatandaşlıkda degiştir ozaman der bu zihniyet..

Kemerle sabitlendiğini nereden çıkarttınız ki onu anlamadım, öyle birşeyin ne kadar saçma olacağını Givi de düşünmüştür sanırım sizden önce. Ayrıca sizin yorum yapma hakkınız olduğu kadar benim de var sanırım.

Kemerle sabitlendiğini nereden çıkarttınız ki onu anlamadım, öyle birşeyin ne kadar saçma olacağını Givi de düşünmüştür sanırım sizden önce. Ayrıca sizin yorum yapma hakkınız olduğu kadar benim de var sanırım.

dostum bak urun umrumda degil acıkcası sadece olesine bi baktım ve arabada cocukları sabitleyen seylere benzettim olabilir dediklerim tamamen benim bu varsayımım üzerine.. ama sanırım bende bir sıkıntı var türkceyi kullanamıyorum.. cunki sizin yorum yapıp yapamıyacagınız konusunda bir fikir beyan etmedim ? benim tepki gösterdigim rockerparkın bindirmicen ozaman demesi bindirmicemi bende biliyorum ve polemige dönüşmesini istemiyorum :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar