- Konu Yazar
Arkadaslar bir suredir takip ettim alman ve italyan siteler dahil ingilteredede ayni sekilde korumali urunlerin on kisimlari arka kadar korumali degil bence hayati onem insan vucudunda on tarafdadir ve kaza aninda takla atmadikca direk on tarafimiz darbeye magruz kalmakdadir.buna bir cozum yokmudur?yorumlarinizi bekliyorum...
Ben sahsen ceketimi alir almaz arka kismina extra kuvetlendirip korumasini guclendirdim omurga kismina ek koruma yerlestirdim.Ancak on tarafda neler yapilabilir?biliyorsunuz ki on taraf fermuarli ve kullanim kisitlanmamali ve rahat olmali
peki sizce daha iyi ne olmali ???
Benim aklima yelkencilik yaptigim gunlerde giyindigim sisme can yelegi geliyor en azindan icime giyersem darbe aninda hava bi nebzede olsa tampon olusturur diye dusunuyorum...
Ben sahsen ceketimi alir almaz arka kismina extra kuvetlendirip korumasini guclendirdim omurga kismina ek koruma yerlestirdim.Ancak on tarafda neler yapilabilir?biliyorsunuz ki on taraf fermuarli ve kullanim kisitlanmamali ve rahat olmali
peki sizce daha iyi ne olmali ???
Benim aklima yelkencilik yaptigim gunlerde giyindigim sisme can yelegi geliyor en azindan icime giyersem darbe aninda hava bi nebzede olsa tampon olusturur diye dusunuyorum...
Son düzenleme: