Yamaha Ybr 125 in gösterge panelinden kullanan çin markası, ilginç..

siz alınabilcek motorlardan bahsedin

fuara giden arkadaşlar ucuz ve alına bilecek motorlardan ve fiatlardan haberiniz varmı var ise degerlendirmelerinizi bekliyorum teşekkürler:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
siz alınabilcek motorlardan bahsedin

fuara giden arkadaşlar ucuz ve alına bilecek motorlardan ve fiatlardan haberiniz varmı var ise degerlendirmelerinizi bekliyorum teşekkürler:rendeer::rendeer:

Her amaç için motor var. Sen paradan haber ver :)

şekil olarak aynı bunda vites göstergesi var. devir saatindeki amblem dediğim gibi sanlg markasına ait. kopyası yani.

Baksana bunda vites göstergesi de varmış. Kuba motor yet. servislerinden bu panelden ybr ler için sipariş etmek lazım :) Vites göstergeli olur ne güzel :) Aslında şaka bi yana. Neden olmasın değil mi.

Son düzenleme:
Her amaç için motor var. Sen paradan haber ver :)

Baksana bunda vites göstergesi de varmış. Kuba motor yet. servislerinden bu panelden ybr ler için sipariş etmek lazım :) Vites göstergeli olur ne güzel :) Aslında şaka bi yana. Neden olmasın değil mi.

evet doğru diyosun bazen düşünüyorum vites göstergesi olmasa zorlanırmıydım diye.
bunlardan alıp ybr ye takmak lazım biraz oynama yapıp, km ve devir saatini değiştirip olabilir.
belkide vardır yan sanayi vites göstergeli.

buda bişeymi arkadaslar salcano bi motor yapmiş wolf 125 ybrnin 1 e 1 kopyasi inceleyen arkadaslar bilirler ben detayli bi şekilde inceledim tam bir ybr yedek parca deposu:pmotor blogu tamamen ayni salcano yazisi hariç ön basaamak demiri ön çamurluk ön ve arka amortisörler arka maşa eksoz bunlar ybr nin birebir aynisi bi ara salcano servisine telefon açip yedek parca hakkinda fiyat alacagim:cherry:

hmm,soyle dusun
honda shadow 90 modeli turkiyeye getirildi,sonra ayni kasaya sahip asya as125 t geldi,mondial 125zn geldi..
anlatabildimmi?
tam aciklayamiyorum uykum geldi zira..:)

Honda shadow 90 modelinin fiyatı çok uçuktu 2 el bir shadow 90 4,5 bin tl hadi onuda geçtim birde bulunmuyorda artık.0 mondial alıyorsun 1800tl paşa paşa biniyoruz:)

arkadaşlar kubanın KH125-12D modeli ybr nin ikizi gibi sizce nasıl bi motor iyimi kalitemi acaba arkasında honda var diyolar :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar