Mutlaka Okuyun (Motorcu olduğunuz için gurur duyacaksınız!)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her şey tamam da bu "aşk" olayı sarmadı beni...
kadın dediğimiz günmüzde "paraya bakıyor"şövalyelik bu devride bir zor zanaat. 2si ise; bize şövalyelik yakışmaz, biz TÜRKÜZ...
3sü ise, ben 6 yıldır motor kullanıyorum daha bir tane kadından, o konuşmadaki sözlere benzer bir şeyler duymadım...

bu genellemeye katılmıyorum

çok güzel bir yazı olmuş, ellerine sağlık :rendeer:

ofiste panoma astım bile :cat:

evet çok doğru katılıyorum . :cat: ben de gurur duyardım kocamla eğer motorcu bi kocam olsaydı. :salut: yalnız şunu merak ediyorum :silent: acaba ;benim motor aşkımla kocam gurur duyarmıydı?:silent: :rendeer:

Super Moderator
çok güzel bi yazı gerçekten tamamen bizleri anlatmış yazan arkadaşında günceelliyen arkadaşında ellerine sağlık paylaşım için teşekkürler:rendeer:

e hadi 3 yıllık bir HORT'ta benden olsun...

yazı çok güzeldi...

sizlerle paylaşmadanda edemedim...

1.ci sayfayı okursanız sevinirim...

en zoru motoru alana kadar insanın canı çıkıoyor parası olanın için bu sorun değil pek bence , bu zorluğu çeken bilir....

Tabii ki bir de;
Bir yerde motordan inince sanki çetin bir savaştan dönen, muzaffer bir savaşçı gibi hissediyor insan kendini. Bunca trafik, hava, yol ve motor düşmanlarından sağ sağlimen menzile varmış biri olarak... Haksız mıyım?

Hepinize merhaba

okuduğunuz yazının yazarı , ayrıca bu sitenin de üyesi olan benim, bunu altta, adımla belirtirseniz sevinirim, söz konusu yazı dizisi " ikiteker.org " ana sayfada kayıtlıdır ve akşam gazetesinde uzun süre yayınlanmıştır.

Saygılarımla....

Vespone,

Nejat Güç ( Motor üzerine aforizmalar )

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yazılanlar fevkalade :mrgreen:
Motosiklet sihirdir :rendeer: Aşkınızı ölümsüzleştirir :)

Hepinize merhaba

okuduğunuz yazının yazarı , ayrıca bu sitenin de üyesi olan benim, bunu altta, adımla belirtirseniz sevinirim, söz konusu yazı dizisi " ikiteker.org " ana sayfada kayıtlıdır ve akşam gazetesinde uzun süre yayınlanmıştır.

Saygılarımla....

Vespone,

Devamını bekleriz yazılarınızın..:rendeer::rendeer:

Hepinize merhaba

Saygılarımla....

Vespone,

üstadım;kalemine ve eline sağlık....

konuyu HORT'latanda benim.... yazını çook beğendim, diğer arkadaşlarda okusun dedim:cat:

yazılarının devamını sabırsılıkla bekliyoruz...:rendeer:

Güzel bir yazı paylaşım için teşekkürler :rendeer:
Abi tam iki sene öncesini hortlatmışsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar