FUAR ÖNCESİ KAHVALTI Pazar günü Hacısayid'te

Eger cok ruzgar olmucaksa kopruden gidelim derim. Hem yolumuz kolay olur.
hem de gec kalanlar varsa, bekleyebilirz. vapurla gidersek, gec kalan olursa
kopariz ve ben sirkeciden nasil mertere gidecegimi bilmiyorum.

yarın hava rüzgarlı olucak köprü sakat olabilir
o yüzden saat 9 harem diyelim mi arkadaşlar

haremden sahil yolunda veli efendi üzerinden merter gideriz rahat olur yada başka yolda olur fakr etmez

fazla bilet var kahvaltıya gelicekszen benden alabilirsin bilet dostum

Son düzenleme:
yarın hava rüzgarlı olucak köprü sakat olabilir
o yüzden saat 9 harem diyelim mi arkadaşlar

haremden sahil yolunda veli efendi üzerinden merter gideriz rahat olur yada başka yolda olur fakr etmez

fazla bilet var kahvaltıya gelicekszen benden alabilirsin bilet dostum

bana uyar :cat:

arkadaşlar ben yarın sabah en geç 8:45 gibi haremde olurum haremde de vapur gişelerinden geçince park alanı var ben orda olucam isteyen bana katılsın (kırmızı zat 150 )

AZERİ dostum seni beklicem harem de

arkadaşlar ben yarın sabah en geç 8:45 gibi haremde olurum haremde de vapur gişelerinden geçince park alanı var ben orda olucam isteyen bana katılsın (kırmızı zat 150 )

AZERİ dostum seni beklicem harem de

tel-i pm attim. sen de caldirirsan tmmdir.
yarin gorusurzzz :wiinkk:

motorlamı gelsem? arabaylamı gelsem hala karar veremedim? biraz hastayım iyice hasta olurmuyim acaba

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bütün mt ye günaydınlar şuan hacısayıddeyim hava güneşli ve çok güzel,gelenlerle iyi vaikit geçirip keyifli bir kahvaltı yapacağmıza benziyor,burdanda topluca fuar alanına geçeceğiz

yaz alacağım diyorsun çok uzak yakın bir zaman da alda motosikletinle ol aramızda :rendeer:

kısmet abi işe giricem kısmet olursa bakalım bugün avcıalrda pizzacıyla anlaşabilirsem okuldan sonra çalışıcam bnm mondialden 1000 lira var 1000 daha ayarlarsam sıfır bir cbf ile yanınızda olacağım :)

kısmet abi işe giricem kısmet olursa bakalım bugün avcıalrda pizzacıyla anlaşabilirsem okuldan sonra çalışıcam bnm mondialden 1000 lira var 1000 daha ayarlarsam sıfır bir cbf ile yanınızda olacağım :)

İnşallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz seni motosikletinle aramızda görmeyi:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar