ybr 125 ile samsun dan giresuna tekrar samsuna dönüş toplam 425 km

birtakım işlerim olduğu için giresuna gitmem gerekiyordu otobüslerden çok sıkılıyorum ve gitmeye üşeniyordum am bu sabah (19 mart 2009 perşembe) atladım motora bastım gaza
işte resimler
giderken hiç resim çekemedim acelem vardı 2 resim çekebildim
2yjot4y.jpg

2e0mckm.jpg

giresunda işimi bitirip biraz gezerken
ejdhmd.jpg

bhzxg6.jpg

jgodvc.jpg

4kmqv.jpg

2je7jm1.jpg

bunlarda yanımda götürdüğüm harf numunelerim işim ile ilgili
2zswjn4.jpg

24gsjye.jpg

28smxzq.jpg

wgydg8.jpg

2818v8k.jpg

2zz4y8g.jpg

çok geç olmadan çıkdım yola geri dönüyorum hava çok soğuk ve yağışlı
s289hk.jpg

ax1gmv.jpg

bolaman tünelini çıkana hiç durmadan sürdüm karnımda acıkmıştı yalıköy köftecisine (genelde hep meşhur olur) :) girdim
2e5kxv6.jpg

24n179s.jpg

köfteden sonra fatsa nın merkezine dalıp gazete ve koli bantı aldım dizlerime sarmak için :)
fatsadaki şu rezilliğe bakın (gerçi heryerde bu rezillik var ama denecek bişey yok ) acaba hangimiz parti bayrağına bakıp ta oy veriyor karman çorman oldu ortalık
2qd4jnr.jpg

24lv6nt.jpg

2ithptw.jpg

350jc6p.jpg

33uegiw.jpg

gazeteyi sardım
wkg20m.jpg

eg7bwi.jpg

tekrar hiç durmadan samsuna kadar devam ettim
yol zevkliydi sadece yağmur yedim 425 km yol yaptım 35 tl lik benzin harcadım

Kardeşim keşke önceden haber verseydin karşılardım seni Giresun'da...

Aynı gün içerisinde gidiş-dönüş yapmış olman nedeniyle sohbete zamanın olmayabilirdi tabi sen de haklısın tabi eğer böyle düşünüyorsan.

Ybr olduktan sonra gerisi vız.Motosikletteki rüzgarlık çok güzel.Hatırlamama göre kendiniz imal etmiştiniz.Kazasız sorunsuz sürüşler.

nakaros sana tavsiyem eğerkide böyle ara ara uzun yol yapıyosan kaskını en yakın zamanda daha güvenli bi kaskla değiştirmen..allah korusun bi kaza anında bu safebet ler çok dayanıksız..kask demek bile zor bunlara..

güzel gezi. kendi imal ettigin camın yapılışının konu edildiği bir başlık var mı? yoksa yazsan hepimiz için faydalı olur. ben de şöyle ufak ve kibar bir tane yapmak istiyorum. baglantı aparatlarının nasıl olacagı büyük sorun.

Dostum Unnown un dedigi gibi o kaskı değiştir daha iyi bişey al! YBR de zaten o kasktan iyisini hakediyo...

Çektiğin Fotoğraflar gerçekten güzel:cat:

aynen abicim bu motorlar ile bazı tanıdıklarım rizeden istanbula 2 sefer gidip gelmiş hatta biliyorsunuzki dünya turu atanlar var bakımlarını yaptıkdan sonra gerisi vız geliyor

arkadaşlar kurye iken ybr ile limitleri zorladık... ybr sınıfında tek tir.... ben en son yozgat ve düzce yaptım..yozgat 730 km..üç mola ile gittim..üç mola derken benzinlikte gecen 15 - 20 dk lik molalar... daha önce yani 1,5 yıl önce mugla , izmir , çanakkale ve manisa yaptık.. motor sana iyi dayanmış diyen arkadaşlara duyrulur..... benzin ve zaman sınırlamam olmasa özel ihtiyaçlar hariç neredeyse hiç durmadan türkiye turuna çıkarım.. tabiki arkamda sedat gibi bir yardımcı ve yedek kaptan olması şartıyla...
:cat::cat::cat:

arkadaşlar kurye iken ybr ile limitleri zorladık... ybr sınıfında tek tir.... ben en son yozgat ve düzce yaptım..yozgat 730 km..üç mola ile gittim..üç mola derken benzinlikte gecen 15 - 20 dk lik molalar... daha önce yani 1,5 yıl önce mugla , izmir , çanakkale ve manisa yaptık.. motor sana iyi dayanmış diyen arkadaşlara duyrulur..... benzin ve zaman sınırlamam olmasa özel ihtiyaçlar hariç neredeyse hiç durmadan türkiye turuna çıkarım.. tabiki arkamda sedat gibi bir yardımcı ve yedek kaptan olması şartıyla...
:cat::cat::cat:

Hacı gideriz ya sen yeterki iste Bu gün Şu fuara gidelimde Başka bişey istemiyom:queen::queen::queen:

ybr 125 cc 10 üzerinden 10 alacak kadar iyi bir motosiklet .
akıl edenlere helal olsun

işte bazen yol bitmiyo yavaşlıktan o ayrı bi mesele :D ah düşünemiyorum ybr şöle bi 160 falan yapsa :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar