FUAR ÖNCESİ KAHVALTI Pazar günü Hacısayid'te

süper olur bizde burger kimg de çalışırken arkadaşlarla labilla diye bir ürün çıkartmıştık kendi aramızda whopper ekmeğinde royal falan ton balığı :D süper olmuştu

arkadaşar kusuruma bakmayın.... acele bir sorum olacaktı,araştırma yapamadım....

pazar sabahı,anadolu yakasından gelecek olanlar saat kaçta ve nerede buluşuyorlar????

harem'denmi? yoksa; köprü'denmi geçilecek?

bilgilendirirseniz sevinirim....

arkadaşar kusuruma bakmayın.... acele bir sorum olacaktı,araştırma yapamadım....

pazar sabahı,anadolu yakasından gelecek olanlar saat kaçta ve nerede buluşuyorlar????

harem'denmi? yoksa; köprü'denmi geçilecek?

bilgilendirirseniz sevinirim....

Selam Ayberk abi o konu yarın netleşecek İlker&Burçinle konuşup yarın netliğe kavuşacak sen istersen bana özel den tel. at ben seni ararım:cat:

:):)

Gürkan abim seni seviyoruz bize yaka kartlarını getirirsin dimi? :rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: merak etmeyin var elimde bir kaç tane onlarıda verelim garipçe gezisinde herkeze yeniden dahıtırız:rendeer:

:rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer::rendeer: merak etmeyin var elimde bir kaç tane onlarıda verelim garipçe gezisinde herkeze yeniden dahıtırız:rendeer:

gürkan abi bana ve canser e ayırırsan iyi olur sağlık açısından :) :pP abi şakaydı bizi unutma:rendeer: fuarda teslim alabilirmiyiz ???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar