Bilgilerinize ihtiyacım var..

oda doğru :D

bakacaz artık.. birşeye karar verecez hepinize teşekkür ederim yine hiç değilse kafamda hiç birşey yoktu az çok birşeylr şekil aldı... en azından bilgilenmiş oldum teşekkr ederim

Son düzenleme:
kafam iice karıştı yaw.. abicim 10.bini ayırdıktan sonra araba alırım.. illaki motorla onun zevki bir olmaz... ama buralarda hava şartlarına belli olmuyor.. 10bin ayırdıktan sonra dediğim gibi araba alır yaz kış gider gelirim.. motor istiyorum ben şimdi de kanuni deer152 yi gördüm oda epey hoş.. görüntüsü epey hoşuma gitti.. iice karıştım yani :(

şu ötv indiriminden dolayı sıfır düşünüyorum bide..

tarzım chooper abim ya..

Aman uzak dur :) Başlangıç için çinli ile başlama başın ağrır motordan soğursun. Sonra sen motoru taşır ve aldığına bin pişman olursun.

ha böyle olacak diye birşey yok ama sen davetiyenide eline almış olursun. Sıfır PS150 alabiliyorsan kaçırma fiyatı çok düştü. Sen o motoru al her yönüyle memnun kalmazsan getir motoru senden satın alıcam :) İyi düşün.

Aman uzak dur :) Başlangıç için çinli ile başlama başın ağrır motordan soğursun. Sonra sen motoru taşır ve aldığına bin pişman olursun.

ha böyle olacak diye birşey yok ama sen davetiyenide eline almış olursun. Sıfır PS150 alabiliyorsan kaçırma fiyatı çok düştü. Sen o motoru al her yönüyle memnun kalmazsan getir motoru senden satın alıcam :) İyi düşün.

bunalıma giricek şimdi hepden vazgeçicek :mrgreen::mrgreen:

sen de diceksin illa tuttrumuş bi ybr -cbf .

sıfır istemezsen kymco venox var. 2 eline baktım en ucuz 4.750 oda 24.000 kmde
başka ucuza bilmiyorum zor bulursun . bu arada kymco kore malıdır. yani çinden bi gömlek üstte olur. tabi japoların eline su dökemez.

zevk için 400 -500 fazla verilir ama öğrenci adamada yük olur.
daha bunun kaskı montu pantolonu vssss.

son sözüm çin atasözüyle bitiriyim.' ucuz alacak kadar zengin değilim.'

Scooter Anadolu'da şehirlerarası yol için uygun değil (küçük tekerlek sorunu) ayrıcı yakıtı vitesliye göre fazladır.

Chopper dediğin cruiser tarzı motorları ele, bu fiyata alacakların ancak Çİn malı olur. Uzun yolda çok macera yaşarsın.

Özellikle de sıfır alıcam diyorsan CBF 150 senin için biçilmiş kaftan. 3900 civarına anahtar teslim alıyorsun. CBF 150 konforu ile öne çıkan bir motosiklet, uzun yolda rahat edersin. 18 inch lastiklerle de bozuk yollarda enduroyu aratmaz sana.

Scooter Anadolu'da şehirlerarası yol için uygun değil (küçük tekerlek sorunu) ayrıcı yakıtı vitesliye göre fazladır.

Chopper dediğin cruiser tarzı motorları ele, bu fiyata alacakların ancak Çİn malı olur. Uzun yolda çok macera yaşarsın.

Özellikle de sıfır alıcam diyorsan CBF 150 senin için biçilmiş kaftan. 3900 civarına anahtar teslim alıyorsun. CBF 150 konforu ile öne çıkan bir motosiklet, uzun yolda rahat edersin. 18 inch lastiklerle de bozuk yollarda enduroyu aratmaz sana.

Evet katılıyorum bi yönden sana.
Ancak motoru alacak olan arkadaşın yerinde olmak istemezdim buraya karar vermeye geldi iyice kararsız çıkacak :queen::queen:

Biz bildiklerimizi paylaşalım da, arkadaş kendisi kararını versin.

Alırken karar vermesi en zor şeylerden birisiymiş motosiklet :)

sadece yağmı iyiymiş :) yaw havafiltresi, buji, kayış diğer vb?...

cbfnin fiyatı ötv indirimli 3,300
ybr de 3,350
bence git bayilere bak ikisinede hangisinin tipinini beğenirsen al geç.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar