Motorsikletinizin En çok Neyini?

yazdan yaza binecek, kışın üşüdüm diye nazlanıp sızlanacaksam ne anladım ben motor sürmekten :queen: motorun zevki zaten bu soğuğu hissetmek.. giyimini öyle ayarlayacaksın ki hiçbir şey seni durduramayacak.. gezmenin ve özgürlüğün tadına varacaksın.. :bounce:

28 yaşına kadar ben de böyle diyordum...:queen:

gt250 R ımın görünüşünü seviyodum ve
km ekranı dijital olduğu için herkezi bu makina 300
görüyo diye kandırıyodum

şehir içinde bir şikayetim yok ama şehirler arasında hız konusunda çok şikayetçiyim(tokat 800km
/9 saat. motordan indigimde yürümeyi unutmuştum:queen::queen: Birde servise gittigimde motoruma 1000RR muamelesi yapılmasını sevmiyorum:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
28 yaşına kadar ben de böyle diyordum...:queen:

nasıl yani çok kısa bir süre sonra bırakacak mıyım bunu :salut: ama olamazz.. ben ki -8*C'lerde suda idman yapan.. -20*C de montsuz dolaşan, yaz kış demeden hala soğuk suyla banyo yapan ben ki nasıl yani.. 10yaşımdan beridir dağ tepe gezmelerim sona mı eriyor :salut:

o kalkıştaki vites sesi yok mu, hayatta bundan daha zevkli bir ses olamaz benim için...

nasıl yani çok kısa bir süre sonra bırakacak mıyım bunu :salut: ama olamazz.. ben ki -8*C'lerde suda idman yapan.. -20*C de montsuz dolaşan, yaz kış demeden hala soğuk suyla banyo yapan ben ki nasıl yani.. 10yaşımdan beridir dağ tepe gezmelerim sona mı eriyor :salut:

Bırak diyen kim yav? Sıcak havada bin,soğukta da bin ama aşırı soğukta asla binme...:cat:
Sarıkamış'ta askerlik yaptım,soğuk havanın da en alasını gördüm ama dışarı çıkınca incesinden bile olsa montumu giydim,banyo yapacağım zaman da sıcak suyu hiç şaşmadım...:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar