Merhaba piaggio fly 100 almak istiyorum?nasıl sizce

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Al derim.100cc altıysa vergi ile uğraşmazsın.İtalyansa al.

piaggio iyi bir secim ama şarların cok önemli yaşın boyun işin ve maddi durumun kullanım amacın bunları yazarsan daha ıyı yardımcı olunur

evli cocuk sahıbi olman gerekıyor:p arkadaşım şu sebeble sordum belli bir zaman sonra yetmıyor keşke demek zarar oluyor sonra beklentıler değişiyor uzun yol falan ha tüm bunlar bi yana ben işime gidip gelicem diyorsan tamam hemen araştırdım ama fıatını bulamadım.sanırım3 tl vardır birde ekonomık olsun dıye honda bak derım

son

evli cocuk sahıbi olman gerekıyor:p arkadaşım şu sebeble sordum belli bir zaman sonra yetmıyor keşke demek zarar oluyor sonra beklentıler değişiyor uzun yol falan ha tüm bunlar bi yana ben işime gidip gelicem diyorsan tamam hemen araştırdım ama fıatını bulamadım.sanırım3 tl vardır birde ekonomık olsun dıye honda bak derım

:cat:

kesınlıkle uzak gelecek olmasada yakın gelecek düşünülmeli...

bır kere uzun soluklu almak daha mantıklı...

selamlar

ben de kisa mesafeler icin almayi dusunuyorum. Ancak dusuk beygir gucu soru isareti. Beat'ten yavassa kopru zor gecilir gibime geliyor. Yok mu hic kullanan arkadasimiz?

Fly150 daha mantıklı olabilir.En yenisi 2005 model olduğu düşünülürse vergiside yüksek değildir.Ayrıca Fly150'ler orijinal italyan.Fly100'lerse Çin malıdır.2.ellerini araştırırsan temizleri bulunabilir vede 9hp'lik güçte 90-100km/h'la yol almanı sağlarki buda otoyol için yeterlidir.

Fly150 daha mantıklı olabilir.En yenisi 2005 model olduğu düşünülürse vergiside yüksek değildir.Ayrıca Fly150'ler orijinal italyan.Fly100'lerse Çin malıdır.2.ellerini araştırırsan temizleri bulunabilir vede 9hp'lik güçte 90-100km/h'la yol almanı sağlarki buda otoyol için yeterlidir.

cevaplar için çok teşekkür ederim
sizce bo model ve marka dışında hangi marka ve modellere bakmalıyım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar