Chopper Arıyorum

o motor olmazsa o paraya zibil gibi çelik crown 150 ve benzeri var iyi bir elden geçtimi , işini görür

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hiç bulaşma daha iyi, 200cc-250cc adam gibi cooper al keeway-lifan vs.

Moderatör
1200 Liraya Keeway Superlight alabilirsin mesela.. Keyifli bir motordur, 110 Km hıza kadar çıkar, 80'den sonra titremeye başlar :) Ama yinede keyif verir, parçası kolay bulunur, uzun yola gelir, yolda bırakmaz.. En azından beni bırakmamıştı :)

Saolun arkadaşlar bildiğiniz motor varmı yani şuan bütceme uygun satılık...?

Başlangıç içinse,idare edecek kadar olsun istersen bile 3-4 bin lirayı gözden çıkaracaksın.ben yaklaşık 8 ay önce keeway cruiser 250cc aldım.ilk başlarda çok iyi performans aldığımı düşünüyordum ama artık yetersiz geliyor.şimdilik en fazla 130km hız yapıyor.o sebeple seçimi iyi yapmak gerek.sonra pişman olmamak için.sen biraz daha para biriktirmeye çalış.:wiinkk:

1200 Liraya Keeway Superlight alabilirsin mesela.. Keyifli bir motordur, 110 Km hıza kadar çıkar, 80'den sonra titremeye başlar :) Ama yinede keyif verir, parçası kolay bulunur, uzun yola gelir, yolda bırakmaz.. En azından beni bırakmamıştı :)

15 bin km kullandım hiç 110 görmedim

Ben sana zelsun u tavsiye ederim balansörü sayesinde titreşim sıfır diyebilirim,bu sayede titreşimden olabilecek kopma,kırılma gibi durumlar minimumda olur.Keeway görüntü olarak güzel ama sadece okadar.En basit örneği orjinal debriyaj telini hiçbir yerde bulamzsın servis hariç,oda elinde varsa.

Ben sana zelsun u tavsiye ederim balansörü sayesinde titreşim sıfır diyebilirim,bu sayede titreşimden olabilecek kopma,kırılma gibi durumlar minimumda olur.Keeway görüntü olarak güzel ama sadece okadar.En basit örneği orjinal debriyaj telini hiçbir yerde bulamzsın servis hariç,oda elinde varsa.

Teşekkürler zelsun ada bakıyorum ama pahalı geliyor:pale:

Zealsun a vereceğin fazla parayı keeway aldığında vereceğin (her 1000 km de) ampul, yan kapak, kaynak, yapıştırma masaflarını ödememek olarak gör.Ben 15000 km keeway kullandım benim gibi 10 arkadaşım daha var.Tamam 1200 e bu motoru alıp 100 bin km sorunsuz, rutin bakımları hariç masraf yapmadan binmek gibi bi beklenti içinde olmadım .Ancak otobanda giderkende mafsal mili kırılmasın be kardeşim

Son düzenleme:
arkadaşlar 2 motor arasında kararsız kaldım lütfen yardım edin
1. Keeway superlight 150

2. motor ise Jinlun JL 250

kararsız kaldım lütfen yardım edin parça ve kullanım hakkında bilgi alabilirsem sevinirim...

Zealsun a vereceğin fazla parayı keeway aldığında vereceğin (her 1000 km de) ampul, yan kapak, kaynak, yapıştırma masaflarını ödememek olarak gör.Ben 15000 km keeway kullandım benim gibi 10 arkadaşım daha var.Tamam 1200 e bu motoru alıp 100 bin km sorunsuz, rutin bakımları hariç masraf yapmadan binmek gibi bi beklenti içinde olmadım .Ancak otobanda giderkende mafsal mili kırılmasın be kardeşim

anlamadım yani hangidini alayım??

Son düzenleme:
eğer o paraya jl250 buduysan iyi bir ustaya göster derim dostum :)
Bu arada jl 250 çok uzun ömürlü bir motor eğerdur eğer iyi bakılmışsa. Tabi o paraya iyi bakılmışını bulmanda baya zor :)

Edit:
Başlangıç için 250 alman bi bakıma daha iyidir tabi. SL150 max 100-110 yaparken JL250 130 km rahatlıkla yapar. Her ne kadar hız yapmayacağım dersen bile belli bir süre sonunda güçlü motor arıyacaksın :)

eğer o paraya jl250 buduysan iyi bir ustaya göster derim dostum :)
Bu arada jl 250 çok uzun ömürlü bir motor eğerdur eğer iyi bakılmışsa. Tabi o paraya iyi bakılmışını bulmanda baya zor :)

Yani o paraya iyi motor diyorsun tabii bakımlıysa farz edelimki o kadarda bakımlı değil çok mu masraf çıkartır ya bizde motordan hiç anlamıyoruz motor alıyoruz bu güzel kardeşinize yardımcı olursanız sevinirim...

Ya neden kim se birşey yazmıyorrr:salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar