- Konu Yazar
blue-life : güzel kardesim paran var belki ama motosikletten anlamiyorsun biraz gelistir kendini(motosiklet bilgisi acisindan)yazik etme kendinede ailenede.
Sormak yerine ilk önce oku oku oku ögrenirsin emin ol neyin ne oldugunu, neyin sana uygun oldugunu. Direk soru sorma insanlara, cünkü insanlarin huyudur akil vermeyi cok sever bütün insanlar.
Sitede hersey mevcut daha önceki topicleri arastir neler tavsiye edilmis insanlara.
Vede en acisi zamaninda senin gibi alel acele motosikletini alip hicbir tecrübe sahibi olmadan motosiklet kullanmis arkadaslarin kaza haberleri yada en acisi vefat etmeleri.
Bizler bunlarin olmasini hicbir zaman istemiyoruz. Kullanamassin demiyoruz ne haddimize ! tabikide kullanabilirsin, hatta ilk gün 220 kmh bile yapabilirsin emin ol cok kolaydir 10 saniyeni alir (touring motosikletlerde süratlidir her ne kadar rahat olsalarda) !!!! ama ben senin dostun olarak bu aciklamayi yapmak zorunda hissettim kendimi.
Biraz düsün söylediklerimi...
haklısınız. motor kulanmaya başlayalı bir sene oldu.Daha öncede dediğim gibi hız merakım yok.Ağır ağır geze geze kullanmayı seviyorum keyif adamıyım biraz.
sadece daha oturaklı bi motor almak istiyorum.220 km basmak gibi hiç idalim olmadı 9 senedir araba kulanırım otoban hariç 120 yapmamışımdır.