aman benim ismimi torbaya koyma
:queen::queen::queen::queen:
sen bnm şöförümsün ben senin artçınım
birbirimize alıştık artk dmi abi
kimseye söz verme artçın benim
aman benim ismimi torbaya koyma
:queen::queen::queen::queen:
bizim hahvaltıdan çıkışımız enerken 12 olur sanırım yetişirsin yetişemezsen birimize tel edersin olmazsa direk fuara gelirsin.Arkadaşlar pazar günü saat 10 erken gibi ben yalovadan gelicem sabah 7 de kalksam uyku sersemi ve bulaşacağımız yeri bulana kadar saat 10a kadar nası yetişcem yahu...:mrgreen:
sen bnm şöförümsün ben senin artçınım
birbirimize alıştık artk dmi abi![]()
kimseye söz verme artçın benim![]()
ÜMMET abi merter MC DONALDS nerede bu ömür plazanın altındaki mi?
kardeşim beni arayabilirsin sürekli fuardayım ben kapıya geldiğnde araman yeterli cesuruda getir gelirken davatiyyide sorun yapma yeteri kadar buluruz.ben izmirden bu gece geliyorum... Asıl geliş amacım yine bir fuar fakat motoshow değil, Medex (Akdeniz Dalış - Doğa Sporları ve Turizmi Fuarı)...
Ancak oraya kadar gelmişken Motoshow gitmemek olurmu olmaz!!!Umarım pazar günü gelirim de sizlerde orda olmuş olursunuz... Ancak orda sizleri tanımamın nerdeyse çok zor olduğunu düşünerek ogün orda olucak birinizin numarasını almak istiyorum.. Aslında motorum burda olsa Kaskımı eldivenimi de alır artçı oluyim dicem de
şaka bir yana ogün sizlerle buluşmak istiyorum.. Lütfen irtibata geçelim...
kardeşim beni arayabilirsin sürekli fuardayım ben kapıya geldiğnde araman yeterli cesuruda getir gelirken davatiyyide sorun yapma yeteri kadar buluruz.
işte numaralarım:
0 542 7624303
0 506 9393996
kardeşim beni arayabilirsin sürekli fuardayım ben kapıya geldiğnde araman yeterli cesuruda getir gelirken davatiyyide sorun yapma yeteri kadar buluruz.
işte numaralarım:
0 542 7624303
0 506 9393996
bende tanışmak istiyorum abi seninle:bounce::wiinkk::rendeer:
işte numaralarım:
0 542 7624303
0 506 9393996
şapkalılarla tanışmıyom ben kardeşim sen kimsin bi sucuğun bile yokbende tanışmak istiyorum abi seninle:bounce::wiinkk::rendeer:
şapkalılarla tanışmıyom ben kardeşim sen kimsin bi sucuğun bile yok:queen::queen:
şapkalılarla tanışmıyom ben kardeşim sen kimsin bi sucuğun bile yok:queen::queen:
onu erhan koydu yanlış hatırlıyom ozaman ben..0543 6756321 mnr sı bu istersen ogün bi ara sağlam olsunümmet abi bi karışıklık olmasın merter mc donals ömür plazanın altında değil ki mereter metrosunu biraz gecince ona bi acıklık verelim lütfen.
Ümmet abi sen biliyorsun onun şaka takma nedenini:queen::queen::queen:
ümmet abi bi karışıklık olmasın merter mc donals ömür plazanın altında değil ki mereter metrosunu biraz gecince ona bi acıklık verelim lütfen.
sucuk senin köpeğin olsun be abi yeterki tanışalım :wiinkk::queen:
Ümmet abi sen biliyorsun onun şaka takma nedenini:queen::queen::queen: