FUAR ÖNCESİ KAHVALTI Pazar günü Hacısayid'te

Her zamanki klasik işaretim,"Belki":cherry:! Fakat bu sefer hasta olmamak için evden çıkmıyorum valla,gelicem inşallah!

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Fuarda ben de varım ama kahvaltının yapılacağı yer bana malesef biraz ters. Vesait olmadığı için elim kolum iyice bağlanıyor. Artık benim için de yaparsınız kahvaltınızı. :)

Fuar alanında görüşmek üzere!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gelmeyi çok istiorum ama ctesi çok bulutlu ve yağışlı, pazar günüde sağnak yağışlı olucakmış hava:( yerler kuru olursa görüşürüz... kazasız belasız sürüşler herkese...

ya ben annemlerle birlikte fuara geliceğim için büyük ihtimalle kahvaltıya gelemicem ama kısmet şimdi taa o sefaköyden kalk bide yürü metrobüse ... ama belli olmaz yani

"yahu bu fuar üvey evlat mıdır? Forumdakiler uyuyor mu, ey ahali!" diye başka başlıklar altında hüngür şakırt ağlarken, madeni buldum sonunda.
Herkes buradaymış meğer. Hoşbulduk efenim..

bir kişi birden fazla bilet alabiliyormu acaba eger bir kişiye bi taneyse ben kahveden adam çagırırım :mrgreen::p

ben de fuara gleceğim sizlerle beraber olmak elbette güzeldir. ama kahvaltı icin söz veremem ani karar değiştirip kahvaltıya gelırsem aç kalmam dimi :p

Arkadaşlar pazar günü saat 10 erken gibi ben yalovadan gelicem sabah 7 de kalksam uyku sersemi ve bulaşacağımız yeri bulana kadar saat 10a kadar nası yetişcem yahu...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar