[istanbul mt]bir garip köy garipçe'ye yol alıyoruz ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte beklenen gezi. Kuyucadısı organize ediyorsa yine on numara bir organizasyon olacaktır. Bir aksilik olmazsa ben de yanınızdayım.

süper bi haber buuu jbit de geliyo dimi bak gene bahane bulursa eve gelir zoraki çıkarırım dışarı onu :p

slm mt ailesi ben geldim:)

selam millet ben geldim::xrock::::xrock::::xrock::

hoşşşgeldinizzzzzzzzzzz

hepiniz hoşgeldiniz arkadaşlarımmmm :rendeer:

Arkadaşlar çok fazla vaktim olmadığı için okuyamadım sayfaları zaten uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyorum. Onun için sadece buraya bir öneri yazıp gidicem, dolmabahçe ben ve benim gibi levent civarından katılıcak olan arkadaşlar için ters oluyorgidip geri dönmek yerine. Ortak bir nokta ayarlayıp oradan gruba katılsak nasıl olur? Mesela 10:45' te 4. Levent metronun oradan veya maslak civarından olabilir ilk aklıma gelenler. Bu konuda herhangi bir değişiklik olursa bir kaç gün içinde tekrar bakarım siteye. Bu işle ilgili toplaşma konusunda da yardımcı olabilirim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

doğru söylüyorsun abi buluşma yerinde gelip bidaha geri dönmek mantıklı değil 4 leventte toplanıp ordan gitmek mantıklı olabilişr ama çok fazla konvoy yapamayacagımızdan zevkli olmayabilir

Zaten oradan ayrı bir konvoy değilde dolmabahçeden gelen gruba katılırız. Sahilden gitmeyeceklerse eğer.? Belli olacaktır geldikleri :). Yada hiç olmadı 5 kişi bile olsak iner sarıyerde buluşuruz, zaten onların geldiği yol kadarda sarıyerden gidiliecek oraya pek yakın bir meafe değil.

memnun oldum hüsmen bi arkadaş var yine bizim sitede sakarya ya yağmurlu havada eldivensiz gitmiş biliyomusun :mrgreen::queen:

bilirsin hacı hacıyı tekkede deli deliyi dakkada bulur muş :mrgreen::mrgreen:

Arkadaşlar çok fazla vaktim olmadığı için okuyamadım sayfaları zaten uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyorum. Onun için sadece buraya bir öneri yazıp gidicem, dolmabahçe ben ve benim gibi levent civarından katılıcak olan arkadaşlar için ters oluyorgidip geri dönmek yerine. Ortak bir nokta ayarlayıp oradan gruba katılsak nasıl olur? Mesela 10:45' te 4. Levent metronun oradan veya maslak civarından olabilir ilk aklıma gelenler. Bu konuda herhangi bir değişiklik olursa bir kaç gün içinde tekrar bakarım siteye. Bu işle ilgili toplaşma konusunda da yardımcı olabilirim.

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

olabilir tabi ana buluşma noktalarını belirledik ama ara buluşmalarda olup gruba o noktalardan da katılına bilir :rendeer:

ilkay- emre hoşgeldiniz :rendeer:

sende hoş geldin çağla bilgisayar tamirde işyerinde ara ara giriyorum ne zor bilgisayasız kalmak telefon ve bilgisayarsız bir hayat düşünemiyorum. ..

"KAZASIZ SÜRÜŞLER"

bencede dolmabahçe yerine zincirlikuyu bp benzin istasyonu olarak dehişebilir karşıdan gelenler içinde mantıklı şahsi fikrim:rendeer:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar