slm mt ailesi ben geldim
slm mt ailesi ben geldim![]()
hoşşşgeldinizzzzzzzzzzz
hoşgeldin canım:rendeer::rendeer::rendeer:
hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk:queen:naber ilker abi![]()
İşte beklenen gezi. Kuyucadısı organize ediyorsa yine on numara bir organizasyon olacaktır. Bir aksilik olmazsa ben de yanınızdayım.
slm mt ailesi ben geldim![]()
selam millet ben geldim::xrock::::xrock::::xrock::
hoşşşgeldinizzzzzzzzzzz
hoşgeldin canım:rendeer::rendeer::rendeer:
hoşbulduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuk:queen:naber ilker abi![]()
ohoooo konu almış gidiyor yine :d
slm herkese :cat:
slm emre ben :mrgreen:
memnun oldum hüsmen bi arkadaş var yine bizim sitede sakarya ya yağmurlu havada eldivensiz gitmiş biliyomusun :mrgreen::queen:
Arkadaşlar çok fazla vaktim olmadığı için okuyamadım sayfaları zaten uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyorum. Onun için sadece buraya bir öneri yazıp gidicem, dolmabahçe ben ve benim gibi levent civarından katılıcak olan arkadaşlar için ters oluyorgidip geri dönmek yerine. Ortak bir nokta ayarlayıp oradan gruba katılsak nasıl olur? Mesela 10:45' te 4. Levent metronun oradan veya maslak civarından olabilir ilk aklıma gelenler. Bu konuda herhangi bir değişiklik olursa bir kaç gün içinde tekrar bakarım siteye. Bu işle ilgili toplaşma konusunda da yardımcı olabilirim.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
Arkadaşlar çok fazla vaktim olmadığı için okuyamadım sayfaları zaten uzun zamandır siteyi ziyaret edemiyorum. Onun için sadece buraya bir öneri yazıp gidicem, dolmabahçe ben ve benim gibi levent civarından katılıcak olan arkadaşlar için ters oluyorgidip geri dönmek yerine. Ortak bir nokta ayarlayıp oradan gruba katılsak nasıl olur? Mesela 10:45' te 4. Levent metronun oradan veya maslak civarından olabilir ilk aklıma gelenler. Bu konuda herhangi bir değişiklik olursa bir kaç gün içinde tekrar bakarım siteye. Bu işle ilgili toplaşma konusunda da yardımcı olabilirim.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"