2009 Marmok Festivali Hk.

Değerli motosiklet dostları,

MARMOK, 3 yıldır, Türkiye’de yaptığı festival organizasyonları ile, farklı bir konseptte ve kaliteli bir festival anlayışı içinde, firmalar ile motosiklet kullanıcılarını, eğlence ve gezi ortamında, bir araya getirmiştir, Her yıl Haziran ayı sonunda düzenlenen, büyük masraf ve yoğun çalışmalar gerektiren, MARMOK FESTİVALİ, Dünya ve Türkiye ekonomisini etkileyen, kriz göz önünde bulundurularak, yönetim kurulumuzun kararı ile, 2009 yılında organize edilmeyecektir.
Bilgilerinize sunulur.

Saygılarımızla,

Güneş Karaçetin/ Yön.Krl Bşk
İrfan Çetinel/ Yön. Krl.
Dr.Hüseyin Baş / Yön. Krl.
Dr.Erhan Yılmaz / Yön. Krl.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
nasıl olur sponsor bulunamadıgı içinmi ???

geçen sene yeri değiştirileceği söyleniyordu ama demekki sponsor sıkıntısı oldu galiba.

Sevgili arkadaşlar,

Yukarıdaki yazımda da belirttiğim gibi, gerek firmalar gerekse tüm motosiklet kullanıcıları ekonomik krizden etkilendi. Dünya devi HONDA ve benzeri büyük firmalar, formula yarışlarından desteklerini kestikleri bir devirde, Bizlerin MARMOK olarak, büyük maliyetler içeren bir festivale kalkışması, maceradan başka bir şey olmayacağı düşüncesindeyiz. Bizler bu güne dek, yaptığımız festivallerde motosikletçi dostlarımıza en güzeli sunmanın bilinciyle riske girerek elimizi taşın altına koyduk ve başardık. Marmok festivallerdeki kaliteyi korumamız açısından, yönetim kurulumuzla yaptığımız toplantıda, bir motosikletlinin İstanbuldan Marmarise gelip gitme ve masraflarının en az 1000 Tl. olarak tahmin edildiği ve bu ortamda çok az bir kesimin, yapılacak festivallere katılabileceği göz önüne alınarak, Hiç bir sponsorun kapısı dahi çalınmadan, 2009 da yapılacak festivali bu görüş ve ortak kararla 2010 yılına ertelemiş bulunmaktayız.

Marmaristen sevgiler.

Üzücü bir olay.Siz böyle düşündüyseniz doğrusu budur. Hayırlısı olsun inşallah seneye acısını çıkarırız:(

Kredi kartı mağdurları hakkında yaptıkları gibi Marmok yönetimini de samimiyetsizlikle suçlamasınlar sonra:)

2006 ve 2007 süperdi 2008 yer ve mekan olarak güzeldi festival tam bir fiyaskoydu orada çoğu motorcu arkadaşlarla konuştuk zaten 2009 un olamıyacağını orada anlamıştık gerek organizasyon gerek idare açısından sponsorlar da bizim le aynı fikirde olduklarını düşünüyorum buradaki en büyük hata festivalin uzun olmasıydı yedi gün yapıldı çok dağınık gelindi guruplar bölündü katılım azdı ama kum güneş deniz tatil yani festival harici herşey güzeldi sonuç olarak krizle alakalı olduğunu düşünmüyorum birde marmaris motor kulübüyle anlaşmazlıkları vardı geçen seneden o sorunda zannedersem devam ediyor

2006 ve 2007 süperdi 2008 yer ve mekan olarak güzeldi festival tam bir fiyaskoydu orada çoğu motorcu arkadaşlarla konuştuk zaten 2009 un olamıyacağını orada anlamıştık gerek organizasyon gerek idare açısından sponsorlar da bizim le aynı fikirde olduklarını düşünüyorum buradaki en büyük hata festivalin uzun olmasıydı yedi gün yapıldı çok dağınık gelindi guruplar bölündü katılım azdı ama kum güneş deniz tatil yani festival harici herşey güzeldi sonuç olarak krizle alakalı olduğunu düşünmüyorum birde marmaris motor kulübüyle anlaşmazlıkları vardı geçen seneden o sorunda zannedersem devam ediyor

Aynen katılıyorum biz bu pazar motosikletçi arkadaşlarla marmok un geçen seneki organizasyonu hakkında konuştuk festival e katılan tüm arkadaşlar geçen senenin çok kötü geçtigini ve zaten bu sene gitmeyeceklerini söylüyorlardı,bence yerinde bir karar vermişler.izmirden katılımın az olacagı bir festivaldi...

Sevgili arkadaşlar

Yazdıklarınızda bende size katılıyorum, Çünkü gerçekten 7 gün çok fazla idi motosikletçi arkadaşlarımız hafta içi grup grup geldiler ve festivalde sunulan, ücretsiz tekne gezisinden tutun, eğlence, konser, yarışma, deniz, kum, ve güneş imkanlarından faydalanıp, 2-3 gün kalıp döndüler, Alan çok büyük ve diğer gelen grup bu gidenleri göremediği için festival boş gibi görüldü. Rakkamlara dökersek, 7 gün içinde 963 motor ve 1500 e yakın katılımcı bence hedefimizi 2007 kadar olmasa da tutturduğumuz konusunda bizleri ikna etti. Size katılıp bir öz eleştiri yapmak istiyorum. Haklısınız,festivalin 7 gün 7 gece olması festivale zayıf imajı görüntüsü verdi. Ama bizler gelen arkadaşlarımızın dünya harikası bu koyda 7 gün tatil yapması düşüncesiyle bunu yaptık. bu 7 gün bizlere çok büyük maddi yükler de getirdi. Bence de festivaller 3 günü geçmemeli.
Yapıcı eleştirileriniz için sizlere teşekkür ederim.:)

Marmaristen sevgiler.:)

Hayırlısı olsun, bu iptalin 9 günlük Thaıaland gezisi ile ilgisi olabilirmi:)

Hayır Cihat bey, 9 günlük Thailand gezisi ile ilgisi yok. Sadece Türkiyede büyük bir kesimi etkileyen ekonomik kriz göz önüne alınarak iptal edildi. Ama seneye allah kısmet ederse farklı bir konseptte ve farklı bir yerde organize edeceğiz.
Bu arada seneye yine, MARMOK olarak farklı tarihlerde motorla Thailand, Vetnam ve Kamboçyaya motosiklet turları organize etmeyi de düşünüyoruz.

Hayır Cihat bey, 9 günlük Thailand gezisi ile ilgisi yok. Sadece Türkiyede büyük bir kesimi etkileyen ekonomik kriz göz önüne alınarak iptal edildi. Ama seneye allah kısmet ederse farklı bir konseptte ve farklı bir yerde organize edeceğiz.
Bu arada seneye yine, MARMOK olarak farklı tarihlerde motorla Thailand, Vetnam ve Kamboçyaya motosiklet turları organize etmeyi de düşünüyoruz.

Bu tur organizeleri kendi motorlarımızlamı oluyor, sanki oradaki kiralık motosikletlerle gibi algıladım yanlışım varsa özür.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar