MT Herkese Selam, bir touringci

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
------------

Son düzenleme:
kardeşim sana göre daha uygun üye olabileceğin motor gurupları var onları tercih edebilirsin burada çan çin çon larda çok var kaliteyi düşürme derim sana:bounce: yinede hoşgeldin diyorum

çan çin çok derken ??? ben 17 yaşındayım senin kullanamadığın birçok motor kullandım yamaha,suzuki,honda ve şuan da aprilia ve honda kullanıorm. küçük düşürüyosun da sende de fazer var senin ne işin var burda çinçonların yanında altındaki motor 16-17 bin kayme ???

Fazer olmuş Mz olmuş Mondial olmuş ne farkeder burada dostluk önemli olan doğru yerdesin

çan çin çok derken ??? ben 17 yaşındayım senin kullanamadığın birçok motor kullandım yamaha,suzuki,honda ve şuan da aprilia ve honda kullanıorm. küçük düşürüyosun da sende de fazer var senin ne işin var burda çinçonların yanında altındaki motor 16-17 bin kayme ???

Yukarıdaki yorumda kinaye vardı kingsemo23 :)
Yanlış anladın sanırım sen

kardeşim ben bu siteye 2006 da üye oldum neyin n olduğunu biliyorum ben arkadaşın yazısına karşılık bunları yazdım başlığı iyi okursan anlardın bende neler kullandım tahmin edemezsin :farao: ayrıca ben senin yaşından daha fazla motor kullandım

Fazer olmuş Mz olmuş Mondial olmuş ne farkeder burada dostluk önemli olan doğru yerdesin

dediğin gibi olmasa burada işimiz olmazdı :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yahu iyi ki bir merhaba dedim.. millet birbirine girdi.. sakin lütfen arkadaşlar..
hepimiz öyle ya da böyle 2 ve/veya katları tekerler üzerinde yol alıyoruz..

bende gs1200 var ama yazmıyorum profiline nazar değiyo ondan ybr yazdım olur demi abi ?
yani scooterımda var DN-01 ama nazar oluyo işte yazamıyoruz :p

o zaman sory yanlış anladım. ne bilim öle çan çin çon war sana uygun siteler varken diince :D

ama burda ınsanı bı kucuk dusurme sonuzu soz konusu olmus ne kadar da oyle demek ıstemedım desende salak dıılıyız yanıı onemlı olan altımızdakı motorun pahalı yada ucuz olmasıysa kapatın bu sıteyıı baska bısey demıorum ! arkadasım hg aramıza ıns guzel wakıt ler gecırırsın

Hoşgeldiniz.Katılımcı olmamız dileğiyle.Kazasız sorunsuz sürüşler.:cat:

Hoşgeldin arkadaşım.Maaşallah okulu falan güzel bir yaşta bitireceksin kısmetse.Umarım keyif alırsın. Ha bu arada arkadaşların atışmasına bakma sen.Onlar sadece hoşgeldin topic'in açık kalsın diye güncelleme makstalı atışıyorlar:p

Mesela fuar organizasyonuna katılımcı olabilirsiniz.Önce kahvaltı sonra da fuara gidiş.Hatta bizim kuyucadısı var. Milli artçımız onuda sevabına fuara teslim yapmak lazım:p

hangi dilleri biliyorsun onlarıda yazda türkçe anlamadığın yerde o dillerde anlatmaya çalışalım :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Mesela fuar organizasyonuna katılımcı olabilirsiniz.Önce kahvaltı sonra da fuara gidiş.Hatta bizim kuyucadısı var. Milli artçımız onuda sevabına fuara teslim yapmak lazım:p

ne güzel.. de.. kısmet yaza artık.. şu aralar yurtdışı ve şehirdışı devamlı mekik dokuyorum.. :(

ama kaçırdığınız nokta var.. "katılımımızı" yazmış arkadaş :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar