- Konu Yazar
- #4,361
Burak sağolasın. Namican her zaman beklerim üstad.
Burağın motorunun rolanti devri gercekten inanılmaz. 1000 üzeri olduğunu düşünmüyorum. Zaten motor sesinden olay meydanda. Bu krizde büyük şans
Ya ben dün motorla baya boğuştum. Egzostu vs herşeyi taktım. İyi bir arka fren ayarı yapmaya çalıştım. Sonuçlar çok iyi oldu ancak iki sorunum var.
* Egzost nereye kadar oturması lazım? sanki biraz dışarıda kaldı gibime geliyor. Egzost üzerindeki vidalanan hareketli parça tam olarak bloğa dayanmadı. egzost içerideki cidara dayanmışmıdır?
* Egzost, gaz telinin dış korumasına değiyor. Sizdede böyle mi?
* Birkaç civata-somun arttırdım, fark yapar mı???:queen:
Kardeşim egsosu takarken yandan kendine doğru kaldırarak geri silindire doğru çek ve yerleştir. o zaman tam oturuyor.
Kelepçede hiç bolluk olmaması gerek.Ama kelepçe ile silindirin tam arasında 1 cm kadar boşluk kalır.Orası söküp takınca bana da sanki oturmuyor gibi gelmişti ama vida yatakları sıkı oturduğu sürece sorun yok.Vida yatakları çıkık üretilmiş o oturmadı gibi görünmesinin sebebi o yüzden
Egsosa değen gaz değil debriyaj telidir.Onu şasi ön direğine plastik siyah kalın kelepçe ile 2 yerinden tutturmak gerek yoksa yandan dış kauçuk yüzeyi yakıyor.Benimki de yandı koktu hatta ama tutturdum.İçindeki çeliği eritemiyor allahtan.Şu an bendeki erimiş biraz ama işlevinde hiçbir sorun yok.
Ayrıca benm rölanti anca 1500 de stabil çalışıyor.Şu ani gaz yüklenmede durduğu yerde devir düşürüp stop etme sorununa çözüm bulamadım.Sanıyorum ki karbüratördeki piston iğnesini bir kademe kaldırmam gerekecek yine.