karda yayla resimleri.

kışın yaylaların görüntüsü.....
trabzon'dan hareket başladı, .,,bi türlü iki resim arasını ayarlayamadım.yazıları ayarlayamıyorum...bu kadar yapabiliyorum.kusura bakmayı., emektarım,keeway'im

, ardeşen,çamlıhemşin yolu başlangıcı.
yeni yapılan pansiyon,,

yaylaya doğru yola çıkma zamanı.

gittik,gezdik,trabzon,a dönüyoruz,
trabzon,maçka yolunda kanka'm ruşen abiyle balık tutuyoruz(göya)..
GEÇEN SENE ÜÇ KAFADAR RAMAZAN BAYRAMINDA YAYLAYA GİTTİK..ÇİFT KABİN PİKAP,LA RESİMLER..
önceki resimlerde ki pansiyonun bahçesi,,
(sağda,abdullah doruk ağabey,ortada abbas mataracı,solda tabii ben. pikabımız bir an önce yaylaya çıkmak için sabırsızlanıyor gibi..
çat köyünde balık çifliğinden balık alınacak.
dağlara bakış.(resim deyişik çekilmiş)

akşam yaylada yedil,içtik yattık..sabah kaltığımızda durum böyleydi.

dönüş hazırlığı başladı.

karda yayla yolları.
bu resme ne yazılır ki????

buna da bi şey yazamadım????

bu yollardan gidebilenler o yaylaya çıkabiliyor.

şimdilik bu kadar olabildi..inşallah sorunsuz siteye gider, boşa uğraşmamış olurum..hoşça kalın..

ellerinize emeğinize sağlık resimleri görünce içim gitti manzaraya:rendeer::rendeer:

abi çok güzel resimler, emeğine sağlık.
resimlerin düzenli çıkması için:
resmin linkini yapıştırırken yazdığın yerden devam etme.
enter yap alt satıra geç sonra resim linkini yapıştır
yanına hiç bir şey yazmadan enterle alt satıra geç yine, sonra yeni satıra yaz yazını :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öğrendin sen bu işi abi, bir sağ bir sol slalom yapırmışsın resimlerine, ellerine sağlık, senin mekan güzel:rendeer:

demir ark.sağol...dediğini yapacağım..bundan sonra bakalım nasıl olur...

Bulutlar,haylaz çocuklar gibi dağın kenarından bakış atıyormuş gibi çıkmışlar.Motora biniyorken aynı zamanda uçuyormuş hissi yaratan dağlar!Pamuk gibi insanı saran bulutlar! Bide insanı inadına uyanık tutan soğuk havalar! Güzel gezi fotoğrafların var Abicim.Birgün oraları gezmek istiyorum.Vede senden devamını bekliyoruz.:cat:

Bulutlar,haylaz çocuklar gibi dağın kenarından bakış atıyormuş gibi çıkmışlar.Motora biniyorken aynı zamanda uçuyormuş hissi yaratan dağlar!Pamuk gibi insanı saran bulutlar! Bide insanı inadına uyanık tutan soğuk havalar! Güzel gezi fotoğrafların var Abicim.Birgün oraları gezmek istiyorum.Vede senden devamını bekliyoruz.:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar