12 ye alırsın vasco zaten piyasa fiyatıda en fazla budur bu motorun havalar ısınıyo herkez 1 2 koymus fiyatlara
tifosi izmirde bitane 7500 km de 2006 f var akrep var eksoz çok güzel bi alet gönlüm var onu alma
http://www.sahibinden.com/sifirdan_...asli_600f-02WQQaXQQ12022454WQQpXQQdisplayitem
13 bin edermi bu makina
Merhabalar,
Arkadaşlar bu sezon CBR600F almak gibi bir niyetim var. Forumda araştırdım fakat cevabını bulamadığım bazı sorular var, bende bir topic açayım dedim![]()
Daha önce kullanma, hatta üzerine oturma fırsatım dahi olmadı. Motor alma amacım; arada şehir içi ama genelde kendimi uzun yola vurmak. Ve yeri geldiğinde yurdum insanlarında basıp uzaklaşmak istiyorum. Dolayısıyla elimin altında biraz güç olmasını istiyorum. Oturuş sitili olarak SuperSport lara nazaran daha rahat burası kesin. Ama uzun yola çıktığınızda mesela 250km durmadan yol yapsanız çok yorarmı ? Yoksa zamanla alışabiliyormusunuz :silent:
Yakıt tüketimi olarak herkes farklı şeyler söylemiş. Kullanıma göre değişeceğinin farkındayım uzun yolda 100-120 km arası süratlerde yatık tüketimi (litre) olarak ne durumda :silent: Çünkü çooook yakıyor diyenler var
Daha önce Honda motosikletim vardı, Honda konusunda hiç şüphem yok ama üretimi durdurulmuş bir model alma konusunda biraz tereddütte kaldım. Siz ne dersiniz ? Tavsiye ve tecrübelerinize ihtiyacım var, mesela en beyendiğiniz yanı sizce nedir ve en sevmediğini tarafı...
Şimdiden çok teşekkürler...:rendeer:
Ben CBR 600F'in tourer olarak anılmasını anlamıyorum. Bu motor 2003'de 600RR üretilmeden önce Dünya Süper spor şampiyonasını kazanan bir motor. Genleri itibariyla, tasarımıyla saf kan yarış motoru. Peki insanlar neden "biraz da touring aslında" diye söylüyorlar ? Çünkü ondan sonra çıkan 600RR veya Yamaha R6'yla kıyaslıyorlar 600F'i. Evet 600RR ve R6, 600F'e kıyasla daha sert motorlar ancak bu 600F'i yumuşak yapmaz. Sadece 6 yıl önce 600'lük kategorisinde 1 numaralı yarış motoru olduğunu unutmayın. Birileri alacağı motorda tur özellikleri arıyorsa 600F'e bakmamalı. Ancak yarış motoru arıyor ve "biraz da uzun yol yapayım" diyorsa işte o zaman 600RR R6 vs. motorlara göre hem fiyatı hem de biraz daha merhametli ergonomisi sayesinde avantajlı olabilir. Ancak bu kıyaslama 600F'i hiçbir şekilde tur motoru yapmaz.
evet haklı olabilirsin ama bir k&n hava filtresini o fiyata zor bulursun evet belki bazı parçaların km sini erken yazmış olabilirim ama 1600 cc bir arabanında fren balatasının yada benzin filtresinin veyahut bujilerinin değişim sürecleride bi okadar uzuyor benim anlatmak istedğim parçalarının ve bakımının 1600 cc arabalara göre daha pahalı olduğu