dostum...disli buyutulmez disli kucultulur...o yuzden hizli gider..ama kalkislar tam bi felaket..
bu tip motorlara cat cat diyorlar..ve 150 yapar dogrudur..ve bazilari cift motor takal..ya 0.50 liktir motorlari..yada 0.80 liktir..bu motorlar...
bak abi sen eminim benden daha bilgilisindir ama dişli büyürse düzde daha hızlı gidiyor.Bunu pejolardan biliyorum.arkdaşlarım da hep vardı.Küçlürse rampra yukarı daha iyi olur...bu bnm bilgim
Bunların cift kafalı olanları cok benzin harcıyomuş ona göre maksimumhiz
150 yaptıgıda dogrudur
bi arksmda pejo 105 full set+ glardon+ motor içinde oynamalr vardı.okullar açılırken sattı.SAtmadan önce 130 yaptığını söylüyodu.(herkes tarafından bilinen bi şey zaten) km. de 800 ykr ile 850 ykr arasında yakıtı wardı.yanında işe olmadan bi yere gidemezdi.ama kalkışı hızlı idi. özelliğide o idi zaten...
bu nesneler nasıl duruyor.
1.lastiğe ayakkabının tabanıyla sürtmek?
2.arkaya paraşüt bağlayıp pist sonunda açmak.
3.yarışı denize doğru yapıp motoru suya atmak.
4.uçuruma doğru sürüp üstünden paraşütle atlamak.
5.kamikaze olup ölümüne kafadan dalmak.
6.aklıma daha gelmiyor......
bak valla dalga geçmiyorum.benim aklıma başka bir şey gelmiyor.150-200 km ye çıkan bir nesne nasıl durdurulur?
yoksa bunu diyen arkadaş sallamış olabilir mi?
bnm yakın arkadaşımın pejo zamanlarında durduramassak mecburi durumlarda kayış a ayakkabı ile basıyoduk
bu ne acaba mopetın guvenlıgı ne kadar yaktıgı benzın ne kadar gereksız seler bı mopetle 190 basmak nasıl basıosa kanatlanmıosa artık gereksız seler bence o kadarda gıtmez tabı ustunde fazer yada race motoru yoksa
yakıt durumu çok fena bence ya sömürüyor mübaek.ama genede bazı insanlar mopedden vazgeçemiyor...
arkadaşlar mopedlerle 140-150 üzerine çıkmak kesinlikle imkansızdır istediğiniz kadar deneyin gelin cevabını yazın bana .
videoları bile var.hatta arkadaşlar link olark vermiş.sen nasıl bu kadar emin olabiliyorsun.karamnlı pejo cular vardı bi aralar.onlar 170-180 yapıyolardı...
150 km'den 0'ra 4 dakıkada durur tahmınımce
gerçekten o kadar almasada 2 dakka alır qibime geliyor...
arkadaşlar GAZİANTEP'te bu motorlar çok meşurdur her hafta otobanda ruhsatına ve parasına yarışlar düzenlenir ve inanmazsınız bu aletlerin çift silindir olanları 180 km'sürate çıkıyorlar hatta bu motorlar yüzünden çok ölümler olduğu için belediye başkanı bu arkadaşlar için yarış pisti yapacaktı.
bu arkadaşlara allah akıl fikir versin
evet nette çok fazla detayına girmeden arama yapsan bile foto ve vşdeo ya ulaşabilşyorsun....