Motosiklet icin PROFESYONEL KAMERA

http://urun.gittigidiyor.com/ARCHOS-Helmet-Camcorder-Kamera-SIFIR_W0QQidZZ14196689#aciklama

bide böle bişi var

oregon aldım kullanıyorum, gidona bağlama aparatı ile bağladım ancak vibrasyon oluyor, çok sorun etmedim..

oregon iyiye benziyor biras anlatırmısın hiç çekim yapıp paylaştıysan link verebilirmisin bende düşünüyorum almayı böle bişi de:rendeer:
bide pili nasıl çabuk bitiyormu kaç dak çekim imkanı sunuyor:silent:
basit bişiye benziyor tek tuşa bas kaydetmeye başlasın
ses kaliteside iyimi :silent: çok soru sordum paylaşırsan sevinirim hi hi :p:rendeer::rendeer:

Son düzenleme:
bunca parayı buna verene kadar samsung kamerala hem çok ucuz hemde küçük. onuda depo üstüne bir aparatla monte ettinmi canavar gibi olur. hemde hiç öyle 30 fps ile uğraşmana da gerek kalmaz.

FPS nedir?

Frame per second, yani saniyedeki kare sayısı.

Kaliteye etkisi nedir?

ör: 30fps 1sn de 30 tane resmin peş peşe gösterilmesiyle oluşan video
25fps 1sn de 25 tane resmin peş peşe gösterilmesiyle oluşan video

Bir saniyede ne kadar çok resim değişirse, video o kadar canlı gözükür ve daha çok detay yakalanabilir.

Bunun fps büyük bunu alayım demeden önce fps'in ne olduğunu herkes bilsin diye değinmek istedim.

aslında orada yazıyor 30fps ama 25fps de cekebliyor... 25 cekersen daha az yer kaplar... ve 25 yeterldir 30 ile 25 senn gözün ayırt etmez.. zaten bu alet usa için 30 yani NTSC tr de ki yayın PAL yani 25... kısacası bunda çektiiiin bişiii tr de ATV SHOW STAR vb.... tüm kanallar sorunz yayınlar... sanırım kalitesi anlaşıldı ;) ucuz aletlerle kıyaslamayın yahuuu artık bunu.... ok amatörce sünnet resmi cekmek için gibi bakılıyorsaa pahalı ama pro bişi için ucuz;)

teknik bilgiler kıyaslanırsa bu alet daha pahalıı... tabii amaçlar ve beklenen kalite doğrultusunda

bunca parayı buna verene kadar samsung kamerala hem çok ucuz hemde küçük. onuda depo üstüne bir aparatla monte ettinmi canavar gibi olur. hemde hiç öyle 30 fps ile uğraşmana da gerek kalmaz.

samsung camcorder ı korumak için monte etmek için para ve enerji harcayacaksın.... + yağmurdan ve şok tan sarsıntıdan...

ve hızlı / haraket halinde iyi kayıt yapabilcek camcorderlar hiç te ucuz değiller..

bilmiyorum sanki bu aleti ben üretmişim gibi savunuyorum farkındayım :cherry:ama..

gerçekten bu alet bu iş için yapılmış....
bir takım monte hilelerine ve koruma stresine girmeye gerek duymaya bilirsiniz
kaliteli cekim yapmak isteye de bilirsiniz
ama
ucuza da çözmek isteyebilirsinizz....

http://www.i4u.com/article3182.html

bende bu kameradan var, özelliklerine bakılırsa çok güzel bir kamera.
Bugüne dek tek sıkıntım şarj süresinin kısalığı oldu.
Daha yüksek kapasiteli batarya seçenekleri var.
Tabi fiyat olarak gene ucuz bi ürün sayılmaz yukarıdaki örneklere göre.

EliteXC resimlerinden iyi gibi duruyor bu aler ext. parmak camerası var galiba.. fiyatını teknik bilgilerini deneyimlerini paylaşablirmisin ??

Son düzenleme:
samsung camcorder ı korumak için monte etmek için para ve enerji harcayacaksın.... + yağmurdan ve şok tan sarsıntıdan...

fotoğraf makinasının altına tripodu bağlamayı denedim biraz önce sadece 25 saniye sürdü. demekki enerji harcanmıyor. aparat dediğin şeyi bir demircide 20-30 tl verirsen çok kolaylıkla yaptırabilirsin. yağmurlu havada zaten çekim yapmazsın dahası motoro binmezsin. şok ve sarsıntı ise bence pek önemsiz çünkü kafada o motorun üstünde duruyor.

konu başlığına dikkat lütfen

fotoğraf makinasının altına tripodu bağlamayı denedim biraz önce sadece 25 saniye sürdü. demekki enerji harcanmıyor. aparat dediğin şeyi bir demircide 20-30 tl verirsen çok kolaylıkla yaptırabilirsin. yağmurlu havada zaten çekim yapmazsın dahası motoro binmezsin. şok ve sarsıntı ise bence pek önemsiz çünkü kafada o motorun üstünde duruyor.

tripodu bağlamanın 25sn sürmesine şaşırma bnce çünkü o alet onun için yapıldı:p orjinal yani

enerjiden harcama dediim şey bu zaten demirciye gitmek laf anlatmak bişi yaptırmak . . .

yağmurlu havada değil zaten yağmura yakalanma durumundaki stres!

şoka sarsıntıya gelince....
arkadaşım daha öncede dediiim gibi amaçlar doğrultusunda kıyaslama yapalım bncee

bu ve bunların kalitesi tatmin edecekse senii
zaten bu alete 600dolar vermen sacma! HAKLISIN ne gerek var!

ama bunun yerine bunu alabilirz AYNI şey demekte saçma sanki

aleti sanki bn üretiyormuşum gibi savunuyorum farkındayım ama
demek istediğim başlığı inceleyin "PRO" bir alet isteyenler için bir paylaşım bu! haa bölee bir beklentin yoksa hakılısn 600 ı sokaa atarsın

son olarak şu ufak dediiniz samsung un fiyatı nedir modeli nedir çok merak ettim paylaşın bi inceleyelim belki onun fiyat kalite performansı daha iyidir...

eger alet buysa hiçte ucuza gelmiyor.

muhakkak senin dediğin aletle yarışacak aletler yine 600 dolara yaklaşır
zaten 4 adet aa pil yuvası olması ve suya toza dayanıklı olması bu iş için özel olduğunu gösteriyor
samsunga gelince senin verdiğin linktekii değil 200 dolar lık başka model
şöyle ybr 125 le max speedi kaydedip youtube a koymak için idare eder:)
alternatif fiyatlar için koyduk zaten senin ürüne laf yok
SCX300L.jpg

http://photography.shop.ebay.com/it..._trksid=p3286.m270.l1313&_odkw=&_osacat=11724

bunun yerine alternatif olarak casus kamera olarak satılan kalem şeklindeki kameraları önerebilirim. ben bir tane aldım bile.. :) havalar yağışlı olduğu için motor üzerinde sadece küçük bir çekim yaptım merak eden olursa bulup paylaşabilirim..

kalitesine göre değişse de genel olarak özellikleri şunlar:

basit, ucuz ve pratik :cat:

http://www.google.com.tr/search?hl=tr&q=kalem+kamera&btnG=Ara&meta=

kalemkamera-294x300.jpg

15394564_0.jpg

sorusu olan varsa cevaplabilirim.. :)

Fuardan bende aldım bana göre beş para etmez ani haraketlerde aşırı derece etlikeniyor sabit çekimlerde çok güzel ses kalitesi iyi..
Motor için alanlara tavsiye etmem bende kaskın içine koyup çekim yaptım kafayı sabit tutunca iyi ama sarsıntılarda çekim kalitesi düşüyü ses bozuluyo...
Motorun üzerine sabitledim bu defa vibrasyondan etkilendi ben istediğim kaliteyi bulamadım kendi adıma .... saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar