Hande Diker'nin Cenazesi Hakkında...

gelmeyi çok isterdim ama malesef okul var dualarımızı yolluyoruz mekanı cennet olsun inş.

ogün kaza anında hayatta oldugunu yazmıştı bu kazayı gören arkadaş.. Nasıl Olduda Kurtaramadılar Anlayamıyorum..

Ya çok moral bozucu bir olay...Pisi pisine 2 insan vefat etti. Allah yakınlarına sabır versin, çok acı.

Allah mekanlarını cennet eylesın yakınlarına sabırlar ıhsan eylesın üzücü bır olay ne denır bılemıyorum

şindi özgür Arkadaşımla Konuştum Ailesinin Ricası Cenazeye Gelcek Arkadaşlar Lütfen Motosikletle Gelmesin Ailesi Görmek Istemiyormuş Lütfen Hasas Olalım Yada Gelen Arkadaşlar Uzak Biryere Park Etsin Bende Cenazede Olcam Başımız Sağolsun Tekrardan

elim ayagım tıtrıyo cok uzuldum gozumden akan yasları durduramıyorum allah hande ablaya rahmet eylesın ruhu sad olsun gunahları af olsun kelimeler yetmıyor bilmiyorum neden takdırı ılahımı yoksa ıhmalmı off canlarımızla odemek zoruma gıdıyo bu tutkuda tekrar allah rahmet eylesın

şindi özgür Arkadaşımla Konuştum Ailesinin Ricası Cenazeye Gelcek Arkadaşlar Lütfen Motosikletle Gelmesin Ailesi Görmek Istemiyormuş Lütfen Hasas Olalım Yada Gelen Arkadaşlar Uzak Biryere Park Etsin Bende Cenazede Olcam Başımız Sağolsun Tekrardan

hocam bende konum itibariyle yakınım bi fatiha okumak isterim gidip.. katılmak isteyen arkadaslarla bulusup beraber gidebiliriz..

Tabi Olur Ben Saat 10:30 Itibaren Akmerkezin Ulus Kapısının önünde Olcam Gelecek Arkadaşlarla Orda Buluşup Geçebiliriz Yakın Zaten Oraya çok

arkadaşım beni yanlış anlama ama, bu mesajını biraz büyük harfle ve kırmızı olarak yazarsan daha belirgin olur ve herkes daha rahat görebilir,madem ailesi rica etmiş görmeyen arkadaşlar olabilir,malum herkes çok üzgün.:pale:
orada ailesinin acısını tekrardan yaşatmayalım.

tekrardan başımız sağolsun...:pale::pale:

Tabi Olur Ben Saat 10:30 Itibaren Akmerkezin Ulus Kapısının önünde Olcam Gelecek Arkadaşlarla Orda Buluşup Geçebiliriz Yakın Zaten Oraya çok

Okey dostum motorları akmerkezin otoparkına bırakırız istersen..kask ve montlarımızıda emaneten koyarız bi yere..
10.30 da ulus kapısı.. :cat:

Okey dostum motorları akmerkezin otoparkına bırakırız istersen..kask ve montlarımızıda emaneten koyarız bi yere..
10.30 da ulus kapısı.. :cat:
tamam kardeşim orda görüşürüz yarın

Son düzenleme:
allah rahmet eylesin ağladım ağlayacam zor duruyorum ya hergün birinin vefat haberini okuyorum:salut:

Allah rahmet eylesin. Bende özgünle konuştum motorsuz gelmeye dikkat edelim arkadaşlar. Yarın Onurun mahkemesi var, yetişebilirsem bende cenazeye gitmek istiyorum...

Allah rahmet eylesin... yalnız bırakmayın arkadaşlar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar