nexus 500 ile kıbrıs gezisi

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kıbrıslı motorseverler harley davidson bayide toplandı aralarına bende katıldım mayıstaki ilk kıbrıs motor festivali için hazırlık tapıyorlar çalışmalar çok iyi gidiyor iyi bir festival olacak

PIC_2080.jpg

PIC_2081.jpg

PIC_2082.jpg

eskici (murat)kardesşim evini açtı bana sağolsun burda destek ve katkıları için nekadar teşekkür etsem azdır eksik olmasın

PIC_2083.jpg

PIC_2084.jpg

PIC_2085.jpg

PIC_2086.jpg

black_ice kıbrıs mt nin kurucusu denizlili okay şen kardeşim burda 3 yıldır öğrenci geldiğimden beri zamanını hep benimle geçirdi eksik olmasın

PIC_2087.jpg

4.5 senem geçti kıbrısta, öğrencilik yılları ilk fırsatta motorla gezmeye gidicem.

Ümmet Abi, Ayagına sağlık güzel bir gezi olmuş.Paylaşımın için teşekkürler.:rendeer:

Motosikleti
Dl650vstorm
ümmet abi ....ümmet çelebi mi desek artık:mrgreen: abim sağolasın fotolar için hepside çok güzel çıkmış..kıbrısa giderken pasaport istemiyolar diye duymuştum ama ..??

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet abi ....ümmet çelebi mi desek artık:mrgreen: abim sağolasın fotolar için hepside çok güzel çıkmış..kıbrısa giderken pasaport istemiyolar diye duymuştum ama ..??
evet istemiyorlar ama araç götürürsen istiyorlar akradit yapılması için

ümmet bey kardeşim, hep biz senin gezi resimlerine bakıyoruz,gıpta ediyoruz..bu sefer sen de benim yaylalarda çektiğim resimlere bak ve fikrini yaz..görüşmek dileğiyle...ank. yaşar güneysu.(gezi yazıları..yine yayla resimleri.)

ümmet abi eline sağlık,üreğine sağlık.emeği geçen herkese sağlık :) çok güzel bir gezi olmuş abi.tebrikler.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
ümmet bey kardeşim, hep biz senin gezi resimlerine bakıyoruz,gıpta ediyoruz..bu sefer sen de benim yaylalarda çektiğim resimlere bak ve fikrini yaz..görüşmek dileğiyle...ank. yaşar güneysu.(gezi yazıları..yine yayla resimleri.)
bakarım tabi zevklede izlerim:cat:

ümmet abi hayatını yazsak roman olursun imreniyorum sana Allah sağlığını sıhatini eksik etmesin . 41 kere maşşallah :rendeer::rendeer::rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar