Otobüs Ile Motosiklet Taşıdım

Arkadaslar, babam emekli olup yeter ulen artik diyene kadar otobus isletmeciligi yapti.
Defalarca motosiklet,tavuk, koyun vs. tasimisligimiz vardir.:mrgreen:
Buradaki mevzu otobusun bagajinda yer olmasi ile ilgilidir.
Eger seyahat etmeyi planladiginiz otobusun bagaji musaitse, ucreti mukabilinde kaynananizi bile tasiyabilirsiniz.:)
Siz istemeyi bilin.
Bizim insanimizin kotaramayacagi is yoktur.:)
Bazi firmalar belli prensiplerle çalisir.
Fakat bu firmalar ulkemizde parmakla gosterilecek kadar azlar.
Bu nedenle bir firma hayir dese de en fazla ikinci denemede motosikletinize yer bulursunuz.:cat:

şurası güzeldi kaynananızı
bir dafada bana denk geldi ankaradan orduya koltuk takımı götürmüşlerdi bir ikili iki tekli

ya istanbuldan race200 almayı düşünüyodum ama ehliyet olmadığı için nasıl getiricemi düşünüyodum bursaya bak bu olayı öğrenmemiz çokk ii oldu valla saol

antalya dan,adıyaman a dragstar 650 getirmişlerdi ayrıca eskişehirden kle 500 de getirdi bizim arkadaş ama kle önü yüksek olduğundan ön amortisöründeki havaları boşaltmışlar öyle otobüse yüklemişler

CBA

Valla güzel bi olaymış bu yaw.
daha evvelde duymuştum taşıyanlarını

bi arkadaş hto gt250r getirmişti otobüsle resimli göstermişti otobüs içinde nasıl duruyor motor diye, bağlantı yerlerine bez koyup bağlamıştı. motor sapasağlam gelmişti.

bende doblonun bagajında cbf150 yı getitmiştim kapılarda kapalı

Motosikleti
Honda Crf250L
bende ankaradan trabzonda cbr125 getircem yakında..otobüsle (süzer) konustum önceden sorun olmaz alırız dediler..

süper yaa arkadaşlar bende virago1100 ümü izmirden antalyaya taşımıştım ama güzel bi gerçek size sadece mercedes403 bagaji alabildi yeni nesil hiç bi otobuse sığmamıştı:D zor bela geldi izmirden taşıyan firmada pamukkaleydi sene 2004 te...

bende scooter la köye gidilirmi diyodum :mrgreen: :mrgreen: meğer gidilirmiş !

taşıycak tabii yeri varsa..
sonuçta bir bilet, bir bilettir.
Amerikalılar gibi robotlaşmış sistemlerde yaşamadığımıza dua etmek lazım! :)

Aklıma geldi :) Kemerde enduro yarışları sırasında fiat doblo nun içinde cbr 600 rr görünce şaşırmıştım :p

yaklaşık 25 gün önce ben de motosikletimi istanbuldan adanaya götürdüm. ilk olarak 75 tl istediler ,ama 50 tl karşılığında anlaştık. ben muavin konusunda senin kadar şanslı değildim. Adam beni çileden çıkardı..motoru bagajdaki bir direğe sabitledik, tabi çizilmesini önleyecek birşey olmadığı içtin , hemen çantamdan 2 adet kot pantolon çıkarıp direğe gelen yerlere koydum :) Bana da benzini boşaltmam söylendi, bu durumu daha önceden bildiğim için motosiklette çok az benzin bırakmıştım, benzin ışığım yandığı halde benzin almamıştım..

Bende Bodrumdan İstanbula getiriyim dedim ama benim şansıma sığmadı gt250 benim saatime uygun otobüs MAN FORTUNA idi bagajının yükseklik boyu yetmedi.

Başkada otobüs yoktu o gün dönmem lazımdı bindim geldim..

O403 e sığdığını biliyorum ama TRAVEGO ya sığarmı bilmiyorum..

Sizin otobuü neydi ??

Bende Bodrumdan İstanbula getiriyim dedim ama benim şansıma sığmadı gt250 benim saatime uygun otobüs MAN FORTUNA idi bagajının yükseklik boyu yetmedi.

Başkada otobüs yoktu o gün dönmem lazımdı bindim geldim..

O403 e sığdığını biliyorum ama TRAVEGO ya sığarmı bilmiyorum..

Sizin otobuü neydi ??

ben travego ile götürdüm

yaw millet ordan oraya motorunu taşıyomuş, bende hesap yapıyorum, yaza, istanbuldan ayvalığa ne zamanda, nereden gidebilirim diye .. :mrgreen: Ama imkanım varsa sürerek götürmeyi tercih ederim..

aman dostum, istanbul - ayvalık için otobüse verilir mi, bak zeytinburnundasın, gazla yenikapı iskelesine, bin oradan feribota, 2 saat sonra bandırma, sonra çok keyifli ve bomboş bir yol,
ben 150 lilik vespayla kaç defa yaptım o yolu, ama otoban , eski hisar - topçular feribot, yalova , bursa , balıkesir üzerinden geleceksen otobüse koy,

aman dostum, istanbul - ayvalık için otobüse verilir mi, bak zeytinburnundasın, gazla yenikapı iskelesine, bin oradan feribota, 2 saat sonra bandırma, sonra çok keyifli ve bomboş bir yol,
ben 150 lilik vespayla kaç defa yaptım o yolu, ama otoban , eski hisar - topçular feribot, yalova , bursa , balıkesir üzerinden geleceksen otobüse koy,

o yolu duymuştum, yaza gidecem hayırlısıyla.. ama ben otobuse koymaya sıcak bakmıyorum, bana sanki bisiklet taşıyomuş hissi verdi bi an:) Şu an en buyuk hayalım şu an ki motorumla selanik yapmak :mrgreen:

ben de selanikliyim, serez, ama hiç oraları görmedim, sürekli motorla gitmek için proje yapıyorum, araştırma safhasındayım..

kardeş hiç merak etme, bandırma feribotu gibi bir şansın var, gerçi biraz pahalı ama feribot motor ücreti olarak,
ben hafta sonları gidiyordum, benim gibi çok motorcu oluyordu haftasonu ailesinin yanına giden ayvalığa,
yol fazla değil, alternatif yollarda var, bergama motor festivalinde o yollardan dağdan çok daha kestirmeden geldik bergamaya, ama gurup gitmek gerek yol tenha ve yolda kaldığında in cin geçmez.

benim eski motorda 150 lilikti, 70- 80 km civarında çok keyifli yolculuk yaparsın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar